Seiska: Näin kävi Maisa Torpan ja Jari-Matti Latvalan kohutulle kesämökille


Jari-Matti Latvala sai muutama vuosi sitten maksettavakseen viiden miljoonan euron verovelan. Syynä oli se, että verottaja katsoi Latvalan olleen verovelvollinen Suomeen, vaikka rallitähti oli kirjoilla Monacossa.

Verottaja karhusi saataviaan ulosoton kautta. Lisäksi Latvalan omaisuutta laitettiin hukkaamiskieltoon. Nyt rallikuski on kuitenkin saanut jättilaskun maksettua.

– Nyt olen saanut kaikki maksettua, viimeisin maksuerä oli alkuvuodesta. Olen todella helpottunut, että tämä on pois päiväjärjestyksestä. Minulle se oli kunnia-asia, Latvala kertoo Seiskalle.

Samaan hyömyyn mies on myynyt kesämökkinsä omaisuuden hukkaamiskiellon kumouduttua. Hän oli kuitannut kaupoista Seiskan tietojen mukaan 295 000 euroa.

– Myin kesämökkini pois, koska en ehtinyt siellä paljoa lomailla. Viime kesänä kävin siellä vain kolmesti, Latvala perustelee.

Mökki oli aikoinaan runsaasti otsikoissa, koska rallitähden ex-avovaimo Maisa Torppa kertoi lomailevansa siellä erosta huolimatta. Maisa väitti olevansa mökin osaomistaja. Myöhemmin paljastui, että kohukaunotar oli omistanut vain 10 prosenttia tontista.

SUOSITUIMMAT