Seiska: Näin Renny Harlin kontrolloi nuorta vaimoaan


Tuoreen Seiska-lehden jutussa lähipiiri kertoo karuja tietoja Renny ja Johanna Harlinin suhteen kulisseista. Lähteen mukaan Renny, 62, päättää kaikista Johannaan, 27, liittyvistä asioista.

– Edes Johannan häälook ei ollut sellainen, mistä hän oli haaveillut. Ilmeisesti tässäkin Rennylla oli näppinsä pelissä, eikä Johanna saanut toiveitteinsa mukaan pitää hiuksiaan auki, Seiskalle selostetaan.

Myös kaikki morsiamen kaasot olivat menneet vaihtoon hieman ennen häitä. Lähipiirin mukaan Renny oli hyväksynyt tehtävään ainoastaan perheellisiä naisia.

Kerroimme aiemmassa jutussamme, että Renny oli Seiskan mukaan pakottanut Johannan valitsemaan joko hänet tai Alexandra-siskonsa ja lapsuudenystävänsä. Taustalla oli Johannan polttareissa tapahtunut asia, joka oli saanut elokuvaohjaajan hermostumaan. Löydät jutun täältä.

Seiskan printtilehdessä kerrotaan, että episodin vuoksi Johannalta jäi välistä myös parhaan ystävänsä häät. Hänen oli pitänyt toimia kaverinsa kaasona, mutta suunnitelma oli romuttunut viime hetkillä.

SUOSITUIMMAT