Seiska: Roope Salmisen salattu avopuoliso on Sannin ex-rakas – tässä rakastavaisten muut eksät


Juontaja-muusikko Roope Salminen ei ole viime aikoina kommentoinut yksityiselämäänsä julkisesti eikä mahdollista puolisoaan, mutta Seiska uutisoi varmana tietona, että Salminen asuu yhdessä laulaja Evelinan kanssa. Lehden mukaan pari seurusteli jo silloin, kun Salminen asui lapsensa äidin, Helmi-Leena Nummelan kanssa.

Seiska muistelee nyt Salmisen ja Evelinan edellisiä rakkaita. Muutamia vuosia sitten lehti uutisoi, että Salminen petti silloista avopuolisoaan Sara Sieppiä Nummelan kanssa. Salminen ja Sieppi erosivat vuonna 2018.

Myös Siepin ja Salmisen seurustelun alkuajoista on paljastunut ikäviä asioita. Sieppi kertoi Iltalehdelle aloittaneensa seurustelun Salmisen kanssa vuonna 2015. Myöhemmin Salmisen saaman sakko- ja vahingonkorvaustuomion mukaan selvisi, että Salminen oli pakottanut erään naisen seksuaaliseen tekoon juuri samoihin aikoihin, kun hän vokotteli Sieppiä.

Seiskan mukaan Evelinan ex-rakas puolestaan oli varsin pitkään laulaja Sanni. Lehti uutisoi vuonna 2016 parin kuhertelusta lemmenlomalla Kreikassa. Sanni seurustelee nykyisin juontajana toimivan ex-missi Shirly Karvisen kanssa.

Seiskan mukaan Sieppi seurustelee jalkapalloilija Pyry Soirin kanssa.

Alla kuvia parista ja heidän ex-rakkaistaan.

Lähde: Seiska

Kuvat: Instagram

SUOSITUIMMAT