Seiska: Yleisö ihmeissään kohuräppäri Williamin keikasta – ”Myöhästyi ja unohti sanat”


Seiskan mukaan kohuräppäri Ville ”William” Virtasen, 26, keikka Kemin Satama Oper Air -festivaalilla ei miellyttänyt yleisöä

Seiska uutisoi, että perjantaina viimeisenä esiintyneen Williamin keikkaa on kommentoitu kiivaasti mm. TikTokissa ja Jodelissa. Lehden mukaan eräällä TikTok-videolla valitetaan, että keikka myöhästyi puoli tuntia eikä myöhästymisestä tullut ”missään vaiheessa mitään ilmoitusta”. TikTokkaaja raportoi, että Williamin DJ vain soitti musiikkia siihen asti, kunnes räppäri lopulta saapui itse lavalle ja teki yllättävän ilmoituksen.

– Ihmiset on vesisateessa odottanut ja tuut sanomaan lavalle, että keretään kolme biisiä vetämään, TikTokkaaja hämmästelee. 

Seiskan mukaan ”biisejä ei vedetty kokonaan loppuun” ja ”kappaleiden sanojen muistamisessa oli Williamilla ongelmia”. Myös teknisiä ongelmia lyhyeen esiintymiseen ehti mahtua.

– Yhtäkkiä se alkoi siinä kiroamaan, että vit*u kun ääni ei kuulu monitoreista. 

Seiska löysi toisenkin TikTokkaajan, jonka videolla ”William kulkee hermostuneena lavalla ja musiikki on keskeytynyt”. Hänelle huudetaan yleisöstä: ”Laula!” ja ”Laita levyt soimaan!”

Lauantaina festivaali jouduttiin keskeyttämään ennen JVG:n ja Apulannan keikkaa huonon sään takia.

William itse ei ole julkaissut somessa mitään Satama Open Airista. Hänen viimeisimmät julkaisut ovat shoppailulomalta New Yorkista pari viikkoa sitten.

Lähde: Seiska

SUOSITUIMMAT