Seiska: Sanna Marin ”kiehnäsi ja tanssi intiimisti vieraiden miesten syleissä julkkiskapakassa” – ”Oli vaikea uskoa, että hän on naimisissa”


Kohu pääministeri Sanna Marinin (sd) keskiviikkona julki tulleiden biletysvideoiden ympärillä sai uusia kierroksia, kun Seiska paljasti, mitä tapahtui videolla nähtyjen yksityisbileiden jälkeen lauantaina 6.8.

Seiska raportoi, että Marin jatkoi seurueensa kanssa ensin Chéri-ravintolaan ja sitten julkkisten suosimaan Teatteri-ravintolaan.

Silminnäkijät kertoivat Seiskalle, että Marin näytti olevan Teatteriin tullessaan ”selvästi päihtynyt”. Sisällä VIP-tiloissa hän oli törmännyt silminnäkijään ja oli tämän mukaan ”ihan kännissä”.

Seiskan toimittajan kuulemassa nauhoitteessa ravintola-asiakkaat kauhistelevat, että ”ei tuossa kunnossa pääministeri ovi olla” ja että ”voi jumalauta, hän on aivan järkyttävässä kunnossa”.

Sitten meno kuulemma yltyi entisestään.

– Sanna tanssi intiimisti ainakin kolmen eri miehen kanssa. Lisäksi hän istui kahden eri miehen sylissä. Pääministeri piti kättään erään miehen rinnalla ja mies piteli Sannaa hellästi käsivarresta, Seiskalle juorutaan.

– Sanna oli kuin yksi hänen missiporukkaseurueestaan. Hän käyttäytyi kuin parikymppinen sinkku. Oli vaikea uskoa, että hän on naimisissa. Hän juhli VIP-tiloissa ainakin aamuyöhön puoli viiteen saakka. Itse en ollut juurikaan humalassa, joten siksi minulla on tilanteesta tarkka kuva. 

Seiskan mukaan havainnot on saatu useilta vahvistetuilta silminnäkijöiltä sekä kuvamateriaaleista.

Lähde: Seiska

SUOSITUIMMAT