Seiska: Sara Sieppi ja Jari-Matti Latvala viihtyvät yhdessä Levillä


Televisiostakin tuttu vuoden 2011 Miss Suomi ja nykyisin somevaikuttajana työskentelevä Sara Sieppi, 29, nautiskelee parhaillaan olostaan Levillä ja julkaisee sieltä myös vähäpukeisia kuvia.

Sieppi on kertonut olevansa Lapissa siskonsa kanssa, mutta Seiskan mukaan hän on nauttinut siellä myös entisen rallitähden ja nykyisen Toyotan WRC-tallipäällikön Jari-Matti Latvalan, 35, seurasta.

Sieppi merkitsi eilen keskiviikkona Instagram Stories -osionsa kuvaan siskonsa lisäksi Latvalan yksityistilin. Kuvassa näkyy kolme moottorikelkkaa ja sijaintina on Kumputunturi.

Muodokasta naiskauneutta suuresti arvostava Latvala on aiemmin kommentoinut erästä Siepin Instagram-kuvasarjaa kehumalla häntä häntä uskomattoman kauniiksi naiseksi. Kyseisessä alla näkyvässä kuvasarjassa Sieppi piehtaroi sängyssä alushousuissa ja tiukassa valkoisessa t-paidassa, joka korostaa kaunottaren uhkeaa povea.

Jari-Matti Latvala purki kihlauksensa Maisa Torpan kanssa syksyllä 2019 Torpan salasuhdekohun jälkimainingeissa, muutamaa kuukautta ennen suunniteltuja häitä. Eron jälkeen Latvala on yhdistetty mm. uhkeisiin missikaunottariin Asal Barghiin ja Kelly Kalonjiin.

LUE MYÖS: Uutuuskirja: Maisa Torppa petti Jari-Matti Latvalaa vain viikko kihlajaisten jälkeen

Lähde: Seiska

Kuvat: Instagram

SUOSITUIMMAT