Seiska: Sedu Koskisen ravintolat myytiin eurolla


Porissa avattiin viime vuonna neljä uutta ravintolaa, joihin Sedu Koskisen nimi vahvasti liitettiin. Asiakkaille olikin melkoinen yllätys, kun tunnetun ravintolamogulin luotsaamat Aino, Onni, Monttu ja Renttu sulkivat ovensa vain neljän kuukauden jälkeen.

Sedu Koskinen on menettänyt luottotietonsa jo muutama vuosi sitten. Hän toimikin porilaisessa ravintolaketjussa konsultin asemassa. Nyt kyseinen yrityskokonaisuus on haettu konkurssiin. Seiska on tavoittanut baareissa ravintolapäällikkönä toimineen Titta-Lise Viljasen kommentoimaan erikoista kuviota.

Porilainen nainen kertoo ostaneensa yritystoiminnan eurolla.

– Sedu pyysi silloin, että ottaisin kaikki hänen Porissa toimivien ravintoloidensa taustayhtiöt nimiini.

Viljanen kertoo, että alle neljä kuukautta myöhemmin Keskusrikospoliisi oli sulkenut tilit rahanpesuepäilyn vuoksi. Tilanne oli tullut hänelle aivan puskista. Yrityksen raha-asioiden hoitaminen ei luonnollisesti tästä syystä onnistunut.

Koska ravintoloiden taustayhtiöt ovat Viljasen nimissä, hän on niistä vastuussa. Tapahtumaketju on johtanut siihen, että Viljasta epäillään velallisen epärehellisyydestä.

– Se oli viimeinen tikki. Palkkasin asianajajan, eikä tätä jätetä tähän. Teemme pian rikosilmoituksen. Käräjillä nähdään, Sedu! Viljanen toteaa Seiskalle.

SUOSITUIMMAT