Seiska: Suomalaiset tosi-tv-julkkikset puivat välejään käräjillä


Seiska tietää kertoa, että kahden Ex on the Beach -ohjelmasta tutun kaunottaren välien puinti alkoi eilen käräjäoikeudessa. Ainoa virallinen julkinen tieto on tällä hetkellä rikosnimike petos.

Julia Aaltonen, 19, ja Iita Anttonen, 22, ovat kuitenkin itse ruotineet tapausta useaan otteeseen Seiskan sivuilla. Naiset tutustuivat sarjan ensimmäisellä tuotantokaudella ja muuttivat kuvausten jälkeen yhteen asumaan. Sukset menivät kuitenkin ristiin jo parin kuukauden yhteiselon jälkeen.

Julia on kertonut ostaneensa Iitalle puhelimen osamaksulla, koska tämän luottotiedot ovat menneet. Julian mukaan toinen osapuoli ei kuitenkaan maksanut laskuja sovitusti. Hän pelkäsi menettävänsä omat luottotietonsa ja teki asiasta rikosilmoituksen.

Iita on puolestaan kertonut Seiskalle, että Julia olisi elänyt hänen piikkiinsä yhdessäasumisen aikana. Hän väittää maksaneensa niin vuokrat, baari-illat kuin ruokaostoksetkin.

Kyse ei ole kuitenkaan pelkistä raha-asioista, vaan kumpikin on selostanut tilanteen äityneen uhkailuksi molemmin puolin. Julian mukaan Iita on uhitellut lähettävänsä ”jotain porukkaa” murtautumaan hänen asuntoonsa. Iitan mukaan taas sekä Julia että hänen perheensä olisivat uhkailleet häntä.

SUOSITUIMMAT