Seiska: Teemu Selänteen ja luottokaverin 30 vuoden ystävyys päättyi kitkerästi


Ex-kiekkotähti Teemu Selänne, 52, oudoista rahasotkuista on oikeudessa hänestä elämänkertakirjan kirjoittaneen entisen urheilutoimittajan Ari Mennanderin, 57, kanssa. Selänne ja Mennander ovat olleet perheineen ystäviä jo 30 vuoden ajan ja 10 vuoden aikana kirjoitettu kirja oli menestys, mutta tilanne muuttui, kun Mennander alkoi vaatia Selänteen kahdelta yhtiöltä 250 000 euroa maksamattomista palkkioista.

Seiskan mukaan Mennander jätti haasteen kaksi vuotta sitten samana päivänä, kun hän sai puolentoista vuoden ehdollisen tuomion törkeästä velallisen epärehellisyydestä, kolmesta törkeästä petoksesta, törkeästä maksuvälinepetoksesta ja velallisen petoksesta. Mennander tuomittiin maksamaan erilaisia korvauksia ja oikeudenkäyntikuluja noin 232 300 euroa.

Soppaan löi lusikkansa myös toinen Selänteen hyvä ystävä, huippukirurgi Ismo Syvähuoko, joka Seiskan mukaan todisti oikeudessa ihmetelleensä, miksei Mennander saanut kirjasta ”kunnon korvausta” sekä sitä, että miksi Selänne halusi lainata häneltä rahaa.

– Lainasin hänelle ensin 100 000 euroa ja toisella kerralla 50 000, Syvähuoko sanoi oikeudessa.

Lähde: Seiska

Kuva: Instagram

SUOSITUIMMAT