Silminnäkijän salakuvat: Martina Aitolehti ja Hannu Pikkarainen jälleen yhdessä?


Martina Aitolehti ilmoitti tammikuussa eronneensa Hannu Pikkaraisesta alle vuoden seurustelun jälkeen.

Parin välit alkoivat rakoilla viime elokuussa sen jälkeen, kun Pikkarainen oli kertonut Instagramissa saamastaan raiskaussyytteestä, johon hän vakuutti olevansa syytön.

Ex-parin välit eivät näytä kuitenkaan olevan poikki, sillä Halloota.comin lukija kertoo bonganneensa heidät lauantaina 19.3. lounastamassa Vierumäellä Puhti-ravintolassa. Silminnäkijä jopa spekuloi, olisiko on-off-pari jälleen palannut yhteen.

Toimituksemme on nähnyt silminnäkijän ottamat salakuvat, mutta noudattaa tämän pyyntöä olla julkaisematta niitä. Kuvista ei voi vetää suoria johtopäätöksiä parisuhteen tilasta.

Vierumäki-bongausta edeltäneenä päivänä perjantaina 18.3. Aitolehti vastasi Instagram Stories -osiossaan seuraajansa kysymykseen, miksi hän ja Pikkarainen erosivat.

– Asiat ei aina ole niin yksiselitteisiä. Mulla on paljon asioita kesken omassa päässä ja yksinolo on mulle välttämätöntä just nyt. @pikkarambo on ihana tyyppi – hän tietää sen, Aitolehti kirjoitti kuvaan, jossa Pikkarainen seisoo selin pelkissä shortseissa.

Hannu Pikkaraisen oikeudenkäynti alkoi tänään tiistaina 22.3. Helsingin käräjäoikeudessa. Häntä syytetään kesäkuussa 2020 tapahtuneesta raiskauksesta. Pikkarainen kertoi Instagramissa tuntevansa asianomistajan, mutta kieltää syytteen.

SUOSITUIMMAT