Stefan Therman katkerana: ”Miten kaikki meni niin päin…”


Kohuliikemies Stefan Therman julkaisi Instagram Stories -osiossaan maanantai-iltana katkeran päivityksen.

– Miten kaikki meni niin päin persettä?, kuvassa luki englanniksi.

Kohuliikemiehellä on riittänyt vastoinkäymisiä viime vuosien aikana, kun sekoilut Martina Aitolehden ja Sofia Belórfin kanssa ovat olleet otsikoissa.

Tänäkään vuonna meno ei ole rauhoittunut. Seiskan mukaan Therman häädettiin asunnostaan elokuun alussa Helsingin kantakaupungin arvokorttelista, kun miehen naapurit saivat tämän toilailuista tarpeekseen. Asunnossa tapahtui hurja selkkaus perjantaina 13.5., kun Belórf oli edellisenä päivänä muuttanut pois ja Therman sai raivokohtauksen. Mies julkaisi tilanteesta Instagram Stories -osiossaan videon, jolla hän raivosi ja haukkui Belórfia alatyylisesti, heitellen samalla ikkunasta taloyhtiön pihaan loput Belórfin tavarat, joiden joukossa oli muun muassa matkalaukku. Lopulta poliisit pidättivät verisen Thermanin kadulta talon edestä.

Thermania odottaa myös joulukuussa oikeudenkäynti Lapin käräjäoikeudessa, jossa häntä syytetään Kittilässä vuonna 22.3.2021 tapahtuneista kahdesta laittomasta uhkauksesta, törkeästä kotirauhan rikkomisesta, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja ampuma-aserikoksesta. Therman ei saapunut kesäkuussa tapauksen ensimmäiseen käsittelyyn. Syyttäjä vaatii hänelle 3-4 kuukauden ehdollista tuomiota.

Therman on tuomittu vuonna 2020 40 päivän ehdolliseen vankeustuomioon rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta. 

Kohujen aikana Therman on kuitenkin jatkanut kiinteistöbisneksiään, joista viimeisimpänä hän on hehkuttanut Levillä myyntiin laitettuja ylellisiä lomamökkejä.

Kuva: Instagram

SUOSITUIMMAT

Mikko Alatalon lapsenlapsi pyrkii Miss Suomeksi – katso kuva!

Miss Suomi -kilpailun semifinalistit julkistettiin 7. kesäkuuta Helsingissä. Jatkoon pääsi 20 kaunotarta. Heidän joukossaan on muun muassa Mikko Alatalon...

Tässä on juhannuksen sää – no huh huh!

Meitä kaikkia kiinnostaa miltä tuleva juhannus näyttää sään suhteen. Kysyimme asiaa Mikko E:ltä, jolla on pitkät perinteet osuvien sääennustusten...

Tunnistatko tätä autoa tai polkupyöräijää? Poliisi julkaisi kuvia

Poliisi pyytää kansalaisten apua perjantaina 26.toukokuuta Eurassa tapahtuneeseen koruliikkeen murtoon liittyen. Tapahtumayönä valvontakameran videoihin on tallentunut pyöräilijä ja pakettiauto.

IS: Lauri Tähkä on saanut syytteen seksuaalirikoksesta

Laulaja-lauluntekijä Lauri Tähkä, oikealta nimeltään Jarkko Suo, 49, on saanut seksuaalirikoksesta syytteen ja sen rikosnimike on pakottaminen seksuaaliseen tekoon.

Renny Harlin suloisessa yhteiskuvassa Coco-tyttärensä kanssa

Hiljattain elokuvaohjaaja Renny Harlin, 64, muutti perheineen Floridan Miami Beachille. Viime lauantaina Renny lisäsi sometililleen kuvan, jossa hänen vierellään on pieni Coco-tytär,...

Syötkö jotain näistä lääkkeistä – varo!

Tuntuuko että ihosi on tavallista herkempi auringolle? Paloitko? Voi olla, että lääkeaineesi herkistää auringonvalolle. Tiettyjen lääkeaineiden kanssa tulee olla...

Ranto Bollström on kadonnut – jos näet, soita 112!

Poliisi pyytää havaintoja 5. toukokuuta lähtien kateissa olleesta henkilöstä. 16-vuotias Ranto Bollström liikkuu mahdollisesti Espoon Tapiolassa kauppakeskus Ainoan alueella. Hän voi kuitenkin...

KK: Sisko paljastaa Kikan todellisen kuolinsyyn

Kikan sisko Kati Lahti palaa Kodin Kuvalehden haastattelussa vuonna 2005 menehtyneen laulajan viimeisiin hetkiin. Hän korostaa, että asioista puhuminen niiden oikeilla nimillä...

Koiran kohtalo mietityttää Länsi-Suomessa – mitä mieltä sinä olet?

Eräässä länsisuomalaisen kaupungin Facebook-ryhmässä kerrottiin torstaina autoon jätetystä koirasta. Silminnäkijän mukaan omistaja oli jättänyt koiransa autoon huutamaan ja mennyt itse kuntosalille.

Metallinpaloista ruuassa varoitetaan taas! Myyty K-kaupoissa, Ässässä, …

Ruokavirasto on tiedottanut toistamiseen takaisinvedosta metallinpalojen vuoksi. Nyt kyseessä on Pastella fettuccine pinaatti tuorepasta, jota myydään 400 gramman pakkauksissa.