Sunnuntaina alkavassa Big Brotherissa suuria uudistuksia – tällaisia asukkaita taloon astelee


Big Brother Suomi -sarjan uusi kausi alkaa sunnuntaina 4.9. kello 21, kun taloon astelee asumaan saman katon alle 12 toisilleen tuntematonta asukasta.

Nelosen mukaan tällä kertaa BB-talossa kaikki on toisin. Entisestään suurennetun talon asukkaat ovat ikähaarukaltaan 21–59-vuotiaita, ja mukana on mm. varastomies, kehitysvammaisten ohjaaja, seksityöläinen sekä henkilö, jonka mielestä tasa-arvoasiat ovat Suomessa jo tarpeeksi hyvällä tolalla, ettei niistä tarvitsisi enää kohkata. Edustusta löytyy ympäri Suomen hyvin erilaisista elämäntilanteista ja -katsomuksista.

Uudella kaudella pelaaminen sekä taktikointi on sallittua, ja asukkaat saavat tehdä voittaakseen koviakin päätöksiä ja peliliikkeitä. Kausi on myös jaettu ennen finaalivaihetta kolmeen osaan, joista ensimmäinen alkaa heti sunnuntaina.

Tuttuun tapaan talon tapahtumat nähdään koosteena joka ilta Nelosella. Koostelähetysten juontajina vuorottelee uusi parivaljakko Janni Hussi ja Sami Kuronen, joiden johdolla edellispäivän tapahtumat käydään läpi ja keskustellaan BB -ilmiöstä vieraiden kanssa.

Vakiovieraina Hussin ja Kurosen juontamissa koostelähetyksissä nähdään joka viikko viime kauden voittaja Jasmiina Yildiz, BB-konkari Niko Saarinen, suorista mielipiteistään tunnettu Kim Sainio sekä Laura Haimila ja Laura Friman.

Perjantaisin esitetään uudenlainen nimeämislähetys, joka koostuu pelkästään edellisen päivän tapahtumista. Nimeämislähetyksissä selviää, ketkä talon asukkaista päätyvät häätöäänestykseen, ja keneltä he ovat saaneet nimeämispisteensä.

Sunnuntaisin Anni Ihamäen juontamassa suorassa lähetyksessä Nelosella kääritään pakettiin koko mennyt BB-viikko ja yksi tai useampi asukas häädetään talosta.

Maksullisessa Suplassa voi kuunnella joka arkiaamu klo 07.00 Cristal Snow’n ja Sanna Pikkaraisen juontamaa BB-podcastia. Cristal ja Sanna vierailevat myös viikoittain Nelosen koostelähetyksissä.

Big Brother Suomi Nelosella ja Ruudussa 4.9. alkaen.

Lähde ja kuva: Nelonen

SUOSITUIMMAT