Superylläri! Legendaarinen suomalaiskaksikko tekee paluun!


Voiko olla totta ja onhan se!

Nyt kohta nähdään taas rusketusraidat!

Legendaarinen, ihasteltu ja vihasteltu PMMP tekee nimittäin paluun, jota myös comebackiksi kutsutaan. Mira Luoti ja Paula Vesala ovat lyöneet hynttyyt yhteen.

Sen suuremmasta paluusta tuskin on kyse kuin kesän festareista ja stadionkonserteista, mutta onhan sekin jo jotain. Tässä heidän esiintymisensä tänä suvena.

Lauantai 29. kesäkuuta, Seinäjoki / Provinssi.

Sunnuntai 7. heinäkuuta, Turku / Ruisrock.

Sunnuntai 14. heinäkuuta, Joensuu / Ilosaarirock.

Perjantai 23. elokuuta, Helsingin Olympiastadion.

Lauantai 24. elokuuta, Helsingin Olympiastadion.

Kuvan kuvausta ei ole saatavilla.

PMMP lopetti vuonna 2013. Yhtyeen tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa ”Rusketusraidat”, ”Joutsenet”, ”Oo siellä jossain mun”, ”Matkalaulu”, ”Joku raja”, ”Lautturi”, ”Pikkuveli” ja ”Heliumpallo”.

Vuonna 2008 ilmestyneen PMMP-kirjan mukaan Miran ja Paulan saattoi yhteen musiikin moniottelija Kari Hynninen, joka työskenteli yhtyeen tulevassa levy-yhtiössä. Hän tarjosi valmista pakettia, jolle Aikakoneesta tuttu Maki Kolehmainen olisi tehnyt kappaleet. Suunnitelma kariutui heti, mutta Vesala ja Luoti löysivät lauluntekijäksi Luodin vanhan tutun Jori Sjöroosin.

Yhtye tuli tunnetuksi vuonna 2003 kultaa myyneellä kesähitillään Rusketusraidat, joka oli Suomen myydyin single samana vuonna. Vuoden 2003 syyskuussa yhtye julkaisi myös debyyttialbuminsa Kuulkaas enot! PMMP sai vuoden 2003 pop/rock-tulokas-Emman.

SUOSITUIMMAT