Suvi Pitkänen joutui häirinnän ja uhkailun kohteeksi DJ-keikallaan: ”mua koitettiin käskyttää”

DJ-keikalla baarissa ollutta Suvi Pitkästä solvattiin ja uhkailtiin viime lauantaina.

Kevään Selviytyjät -ohjelmasta tuttu tosi-tv-tähti ja kauneusalan yrittäjä Suvi Pitkänen, 34, veti viime lauantaina DJ-keikan baarissa. Kaunotar kertoi maanantaina Instagram-tilillään, että keikka oli saanut ikävän ja uhkaavan käänteen.

Suvi B nimellä keikkaileva Pitkänen kertoo kirjoituksessaan joutuneensa miesjoukon häirinnän ja uhkailun kohteeksi, kun hän ei suostunut toimimaan niin kuin miehet halusivat.

– Aikuiset,vanhemmat ”herrasmiehet” kävi mun kimppuun verbaalisesti livenä ja tähän oli syynä se etten toiminut täysin kuten he haluavat, kirjoittaa Pitkänen Instagramissa.

Miesten käytös tosi-tv-kaunotarta kohtaan oli ollut varsin törkeää.

– Mua koitettiin käskyttää, komennettiin ja alennettiin. Sain kuulla kaikenmaailman solvauksia ja jopa uhkailua, päin naamaa.

Ihmisten huonoon käytökseen sosiaalisessa mediassa Pitkänen toteaa olevansa jo tottunut, mutta livenä sattunut tapaus järkytti. Nainen kirjoittaa olleensa järkyttynyt myös siitä, että aikuiset ihmiset käyttäytyivät huonosti ja siitä, kuinka miehet kohtelivat naista.

– Taisin olla yhtä järkyttynyt ihan kaikesta. Näistä haukuista päätellen oli aika ilmeisestä että ennakkoasenne mua kohtaan oli jo negatiivinen.

Lopulta tilanne selvisi, kun muut paikalla olleet ihmiset puuttuivat miesten käytökseen. Pitkänen kertoo kirjoituksensa lopussa, että ilta jatkui lopulta kivasti.

Seiska jututti Pitkästä lauantain tapahtumiin liittyen. Kaunotar kertoi lehdelle, että miehet olivat muun muassa haukkuneet hänen ulkonäköään.

– Lisäksi he uhkailivat törkeästi väkivallalla, jos en soittaisi heidän lempimusiikkiansa, Pitkänen kertoi Seiskalle.

Lopulta muut paikan päällä olleet baarin asiakkaat alkoivat Pitkäsen mukaan buuata miehille.

– Sitten ne äijätkin tajusivat, että he ovat aivan yksin tilanteessa ja olivat loppuajan hiljaa.

Instagramissa Pitkäsen seuraajat tuomitsivat kaunottaren kokeman käytöksen.

– Hävettää olla mies. Kyllä kaikkia pitäisi kohdella hyvin, kommentoi eräs seuraajista.

– Vahvalle ja kauniille naiselle kateellisia. Tuollaisilla ei ole oma itsetunto kohillaan, totesi toinen.

Kuvat: Instagram/suvipitkanen


VIRAALI-VIDEOITA


SUOSITUIMMAT

Seiska: Niko Ranta-aho latasi vankilasta käsin Sofiasta jäätävät kommentit

Seiska on tavoittanut vankilassa istuvan Niko Ranta-ahon kommentoimaan Sofia Belórfin häneen liittyvää julkista sanailua. Kaunotar irvaili Sofian Salaisuudet -sarjan viimeisessä jaksossa ex-avopuolisonsa kustannuksella.

Seiska: Danny on esitellyt Helmi Loukasmäen sukulaisilleen: ”lähisukulaiseni ovat hämmästyneitä”

Danny eli Ilkka Lipsanen, 78, on viihtynyt viime ajat Helmi Loukasmäen, 20, kanssa. Seiskan mukaan auringonotosta ja veneretkistä...

IS: Kela on saanut satoja moitteita ja 17 huomautusta toiminnastaan oikeusasiamieheltä

Iltasanomat on selvittänyt, että Kela on saanut eduskunnan oikeusmieheltä lukuisia moitteita ja huomautuksia. Lehti on hankkinut tiedot vuoden 2018 alusta lähtien.

Kaupan kassalta kuului erikoista huutelua – syy saa hymyn huulille

Maarika on kertonut Facebookin Ei menny niinku Strömsössä -ryhmässä muutaman vuoden takaisesta sympaattisesta mokastaan. Tuohon aikaan kauppojen itsepalvelukassat olivat uusinta uutta. Maarika...

Renny Harlinin Luokkakokous 3 -komedia saa kriitikoilta täystyrmäyksen: ”surkea elokuva”

Renny Harlinin pitkän ohjaajauran ensimmäinen suomenkielinen elokuva Luokkakokous 3 – Sinkkuristeily saa ensi-iltansa huomenna. Elokuva jatkaa vuonna 2015 alkanutta Luokkakokous -komediaelokuvien sarjaa.

Brittipariskunta arvioitutti ovistopparina käyttämänsä esineen – arvo jopa yli miljoona euroa

Brittiläistä pariskuntaa kohtasi uskomaton yllätys Fake or Fortune -tv-ohjelmassa, kun heidän ovistopparina käyttämänsä esine arvioitiin jopa miljoonan punnan arvoiseksi (noin 1,2 miljoonaa...

Seiska: Sofia Belórfilla jälleen julkinen huutoriita Stefan-rakkaansa kanssa

Sofia Belórfin ja Stefan Thermanin suhteessa riittää käänteitä. Kohukaunotar ja tosi-tv-tähti Sofia Belórf on ollut on-off-suhteessa liikemies Stefan Thermanin...