Sylvester Stallonen luksuskartano on myynnissä – upea esittelyvideo ja kuvat!


Sylvester “Sly” Stallone, 73, on maailmanlaajuinen supertähti, joka tunnetaan erityisen hyvin Rocky Balboa ja John Rambo -hahmoihin perustuvista elokuvasarjoistaan. Näyttelemisen lisäksi hän on myös menestynyt elokuvaohjaajana, -tuottajana ja -käsikirjoittajana.

Uransa varrella lukemattomia hittielokuvia tähdittänyt muskelikimppu on edelleen timmissä kunnossa, mutta hänellä on herkempikin puoli. Hän on myös tuottelias taiteilija, jonka teoksia on ollut esillä taidemuseoissa ja gallerioissa Yhdysvalloissa, Ranskassa, Venäjällä ja Sveitsissä. Stallone käyttää luovuuttaan myös sisustaessaan kotejaan. Miehen kartanot ovatkin huikeaa katseltavaa, kuten Kaliforniassa La Quintassa nyt myynnissä olevan kiinteistön kuvista näkyy.

Palm Springsin ja Indian Wellsin kupeessa oleva La Quinta on golfaajan todellinen unelmayhteisö, jossa järjestetään säännöllisesti arvoturnauksia, kuten jokavuotinen The American Express, aiemmalta nimeltään Bob Hope Desert Classic. La Quinta on houkutellut asukeikseen myös muitakin supertähtiä, kuten Kanye ja Kim Kardashian-West, Tom Brady ja Kylie Jenner.

Stallonen 454-neliöisessä luksuslukaalissa on mm. neljä makuuhuonetta, viisi kylpyhuonetta, lukuisia holvikaaria, viinihuone, ulkokeittiö, takkoja, sängyn päädystä nouseva televisio, useita terasseja, uima- ja porealtaat, pitkin tiluksia virtaileva puro sekä monia hienostuneita ja eri suunnilta maailmaa inspiraatiota saaneita yksityiskohtia.

Stallonen tuorein elokuva Rambo: Last Blood sai ensi-iltansa viime syksynä ja elokuva on tuottanut tähän mennessä yli 91 miljoonaa dollaria, joten Syltty porskuttaa edelleen myös lippuluukuilla.

Rahasta tai elintilasta ”Syltyllä” ei tule La Quintan talon myynninkään jälkeen olemaan puutetta, sillä hän asuu perheineen hulppeassa 1431-neliöisessä kartanossa Los Angelesin Beverly Parkissa.

Stallone rakennutti La Quintan talonsa vuonna 2008 Madison Club -golfyhteisön alueelle. Talo on ollut myynnissä aiemminkin, mutta hintapyyntöä on alennettu 900 000 dollarilla ja hinta on nyt 3,35 miljoonaa dollaria. Jos taskunpohjia alkaa poltella, niin kiinteistöä myy Beverly Hillsissä sijaitsevan Douglas Ellimanin kiinteistönvälittäjä Josh Reef.

Katso alta upeat kuvat Sylvester Stallonen myynnissä olevasta golfaajan unelmakodista!

Lähde: Top Ten Real Estate Deals

Kuvat:  Doyle Terry, Douglas Elliman

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommentti
Kirjoita tähän nimesi

SUOSITUIMMAT