Syyttäjä: Jasmin Mäntylän puoliso potki ja kuristi naispuolista uhria


Seiska on käynyt läpi Marko Vähäkankaan rikossyytteisiin liittyviä oikeuspapereita. Asiakirjat tulivat julkisiksi, kun tapauksia käsiteltiin oikeudessa 23. huhtikuuta.

Marko Vähäkangas tuli rytinällä julkisuuteen ryhdyttyään parisuhteeseen julkkiskaunotar Jasmin Mäntylän (nyk. Vähäkangas) kanssa.

Markolle luettiin syytteet viidestä pahoinpitelystä. Seiskan selvityksen mukaan asianomistaja on kaikissa syytekohdissa sama naispuolinen henkilö. Marko ja Jasmin eivät vielä olleet parisuhteessa syytteen alaisten rikosten tapahtuma-aikaan.

Seiskan läpikäymistä oikeuspapereista käy ilmi, että syyttäjän mukaan Marko olisi muun potkinut tai töninyt uhria jalkoihin ja pakaroihin, repinyt hiuksista ja kuristanut tätä molemmin käsin kurkusta.

Etsitkö pyörää, joka sopii monenlaiseen käyttöön? Tartu nyt supertarjoukseen!

Seiskan selvityksen mukaan syyttäjä vaatii Markolle vähintään 70 päivän ehdollista vankeusrangaistusta sekä 30 päiväsakkoa. Marko on jättänyt käräjäoikeuteen ennakkovastauksen, jossa hän on kiistänyt kaikki syytteet. Hän on myös vaatinut, että kaikki syytteet hylätään.

Käräjäoikeus antaa päätöksensä asiassa 29. huhtikuuta. Markoa syytetään myös lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Asiaa on käsitelty oikeudessa jo aiemmin suljetuin ovin. Jälkimmäisessä asiassa oikeus antaa päätöksensä 25.huhtikuuta.

SUOSITUIMMAT