Tällaisen kolmion Lieksasta saa 4 000 eurolla!


Oikotie-sivustolla on myynnissä yli 70 neliömetrin kolmio, joka kiinnittää huomiota edullisuudellaan. Lieksassa sijaitsevasta kerrostaloasunnosta pyydetään nimittäin vain 4 000 euron kauppahintaa.

Minkäänlaista koiraa hintaan ei ole haudattuna eli taloyhtiöllä ei ole velkaa. Asunnossa on parveke ja käytössä yhteinen sauna. Lämmitysmuotona on maalämpö. Yhtiövastiketta joutuu pulittamaan kohtuulliset 274 euroa kuussa.

Aivan riskitöntä näinkään edullisen ostaminen ei kuitenkaan ole. Myynti-ilmoituksessa avataan taloyhtiön tilannetta hyvin avoimesti.

– Yhtiöllä ei ole päätöksiä suuremmista korjauksista. Lvi-puolen hankkeet ovat valtavia kun/jos niitä ruvetaan toteuttamaan. Kaikki hankkeet vaativat etukäteissuunnitelman (…) Uusia hankkeita ei ole mahdollista aloittaa nykyisessä vaikeassa taloustilanteessa, kun sähkön hinta nousi pilviin vuoden 2022 loppupuolella, myynti-ilmoituksessa todetaan.

Noin puolen 15 asunnosta kerrotaan olevan ilman asukkaita tai ainakin ne ovat tyhjillään osan vuodesta.

– Maksuvalmiuden ylläpitäminen ja parantaminen on vaikeutunut selvästi koko maan talouden vaikeuksien myötä. Osakkaat ovat maksaneet vastikkeensa. Ei ole maksamattomia vastikkeita, yhtiön asunnon vuokran maksu on kunnossa, ilmoituksessa selostetaan.

Voit katsoa kuvia 4 000 euron kolmiosta täältä.

SUOSITUIMMAT