Tältä näyttää uusi draamakomediasarja Makkari – katso traileri


Elisa Viihteen uutta alkuperäissarjaa tähdittävät mm. Peter Franzén, Krista Kosonen, Mikko Leppilampi ja Tommi Korpela.

Makkari tulee katsottavaksi Elisa Viihde Aitioon 27.8.2020. Katso yläpuolelta sarjan traileri.

Kahdeksanosainen sarja koostuu itsenäisistä jaksoista, joista jokainen kertoo tarinan omanlaisestaan pariskunnasta makuuhuoneesta käsin ja suhteensa käännekohdassa. Vaikka jokainen jakso onkin oma itsenäinen kokonaisuutensa, sarjan edetessä parien väliset suhteet paljastuvat. Monipuolisessa sarjassa näkyykin koko elämän kirjo ja eri-ikäisten tarinat; seitsemän paria, joista esimerkkeinä mainittakoon nuori pari, yksinhuoltajaisä, eroava pari sekä keski-iän kriisiä poteva treenihullu isä. 

Makkari näyttää monta eri tapaa rakastaa. Joskus rakkaus on kiihkeää ja vasta alkamassa, joskus se on jumissa arjen harmaudessa ja joskus kohtaamassa vääjäämättömän loppunsa. Makkari on täynnä ohikiitävää, katkeransuloista ja liikuttavan hauskaa elämää.

‒ Makkari kokoaa koko elämän yhteen tilaan, johon kulminoituu monen parisuhteen tila ja tulevaisuus. Vaikka makkari yleensä jaetaan kahden ihmisen kesken, sinne mahtuu hahmoja monesta eri ulottuvuudesta. Sarjasta löytyy kaikille tuttuja tilanteita, jotka naurattavat, mutta voivat myös itkettää ja mikseivät myös nostaa pientä häpeän punaakin poskille. Tällä näyttelijäryhmällä on ollut mahtavaa tehdä töitä ja nähdä, millaisia ulottuvuuksia yksinkertaisista tilanteista voidaan saada irti, sarjan tuottaja Samuli Norhomaa kertoo.

‒ Panostamme kotimaiseen draamaan ja haluamme kertoa puhuttelevia ja omaperäisiä tarinoita myös jatkossa. Syksyllä tapahtuva Elisa Viihde Aition ja Viaplayn yhdistäminen tuo suomalaisten katsottavaksi ainutlaatuisen yhdistelmän huippusisältöä, erityisesti kotimaisia ja pohjoismaisia alkuperäissarjoja sekä laajan valikoiman suomalaisia ja kansainvälisiä elokuvia, Elisan sisältöliiketoiminnan johtaja Ani Korpela kertoo.

Elisa Viihde on julkaissut vuodesta 2014 alkaen 20 alkuperäissarjaa, joita ovat muun muassa Huone 301, Ivalo ja Kaikki synnit. Tulevia sarjoja ovat draamat Pohjolan laki ja Häräntappoase, komedia Mister8 sekä trillerit Munkkivuori ja Mädät omenat.

Päärooleissa:
Mikko Leppilampi (Karri)
Inka Kallén (Milla)
Johannes Holopainen (Jaakko)
Oona Airola (Venla)
Sanna-Kaisa Palo (Irma) 
Heli Sutela (Tuulia) 
Peter Franzén (Oliver)
Krista Kosonen (Annika) 
Paavo Kinnunen (Mikko) 
Pihla Maalismaa (Emmi) 
Tommi Korpela (Kari)

Solar Republicin tuottaman sarjan on ohjannut Petri Kotwica, käsikirjoittanut Jemina Jokisalo ja tuottanut Samuli Norhomaa. 

SUOSITUIMMAT