Tältä näytti Miss EW 2021 -kilpailun finaalissa – katso video upeista tunnelmista!


Henna Peltonen luotsaa ja ideoi Miss EW -kilpailua, joka on järjestetty jo viisi kertaa ja siinä etsitään Suomen luonnollisesti kauneinta naista. Kauneuskirurgiset toimenpiteet, näkyvät tatuoinnit, hiusten pidennykset, rakennekynnet ja irtoripset eivät ole sallittuja.

Tämän vuoden finaali järjestettiin 11. heinäkuuta Rönnin tanssilavalla Orivedellä. Sen juonsivat Miss EW 2019 perintöprinsessa Essi Tähkä ja Mr.Finland- ja Mr.Globe-finalisti Lauri Mäntysalo. Yleisöä viihdytti tanssiorkesteri Komiat.

Tuomaristossa nähtiin lehdistön edustaja Timo Salmesmaa, kauneusalan ammattilainen Krista Matara, viihdealan monitaituri/BB-voittaja Perttu Sirviö, Miss EW 2020 Emilia Kaskinen, Miss EW 2019 Tiia Aalto ja Rönnin edustaja Niko Hildén.

Tällä kertaa voiton vei nimiinsä Veera Honkanen, 19. Ensimmäiseksi perintöprinsessaksi valittiin Assi Paananen, 21, ja toinen perintöprinsessa oli Eveliina Vahter, 21. Yleisön suosikiksi valittiin Y Nhi Luong, 21, ja Rönnin suosikiksi valikoitui Henna Nousiainen, 25.

Katso alta upea koostevideo finaalin tiimellyksestä!

SUOSITUIMMAT