Tämä mies tienaa yli 4 000 dollaria kuukaudessa – julkaisemalla kuvia jaloistaan!


Kun ajat ovat taloudellisesti tiukkoja, jotkut keksivät uusia tienaamiskeinoja hyvinkin yllättävillä tavoilla. Esimerkiksi julkaisemalla kuvia jaloistaan!

Yhdysvaltojen Arizonassa asuva Jason Stromm, 35, teki juuri näin. Hän huomasi että kuvilla voi tienata rahaa, kun eräs entinen asiakas pyysi kuvia hänen ”täydellisten jalkojensa” jalkapohjista.

Stromm on komea, lihaksikas ja tatuoitu, mutta hänen reilut 5 000 Instagram-seuraajaansa tuntuvat olevan kiinnostuneita vain hänen jaloistaan. Mies ryhtyi tuumasta toimeen ja sanoo tienaavansa nyt jopa yli 4 000 dollaria (noin 3 3450 euroa) kuukaudessa pelkästään myymällä kuvia jaloistaan OnlyFans-sivustolla, jossa seuraajat maksavat pääsystä katselemaan kuvia ja videoita 7,99 dollarin kuukausihintaan. Stromm tarjoaa palvelussa myös räätälöityjä videoita lisämaksua vastaan.

Lue myös: Jenna otti lopputilin ja tienaa nyt enemmän esittämällä koiranpentua

Jalkafetismi on kasvattanut suosiotaan ja yhä useampi yrittää tienata sillä. Stromm säilyttää kilpailuetunsa tekemällä asioita hieman toisin kuin muut. Hän mm. julkaisee 6-8-minuuttisia videoita, joissa hän esittelee jalkojaan ja käyttää tiettyjä jalkafetismistä innostuneiden rakastamia sanoja, joita hänen kilpailijansa eivät kuulemma halua käyttää.

Stromm kertoo tienaavansa jalkafetismillä, koska sitä ei ole juurikaan netissä tarjolla ilmaiseksi. Hän sanoo ymmärtävänsä fanejaan oikein hyvin, koska hän on itsekin innostunut jalkafetismistä. Tämä erottaa hänet monista muista jalkakuvien julkaisijoista, ja siksi siitä onkin tullut hänen päätyönsä, jolla hän elelee varsin mukavasti.

Strommin mukaan hänen työnsä ei häiritse ystäviä ja perhettä, vaan he pikemminkin onnittelevat häntä siitä, että hän pystyy ansaitsemaan sillä elantonsa.

Alla joitakin Strommin julkaisemia jalkakuvia.

Lähde: Bolde

Kuvat: Instagram

SUOSITUIMMAT