Tänään on kansainvälinen G&T-päivä! Juhlista sitä jossakin näistä korkealaatuisista hotellibaareista


Tänään 9. huhtikuuta juhlitaan kansainvälistä Gin & Tonic -päivää, ja sen kunniaksi useat hotellibaarit tarjoilevat tätä suomalaistenkin suosikkijuomaa omalla persoonallisella tavallaan.

Suurin osa siemailijoista on valinnut suosikkinsa lukemattomien gin-, tonic- ja koristelulajikkeiden vaihtoehdoista valmistaakseen oman versionsa tästä hienostuneesta parivaljakosta.

Hotels.comin tuoreimmat tiedot paljastavat, että suomalaiset ovat enemmän kuin valmiita sammuttamaan janonsa, sillä hotellibaarien haut lisääntyivät lähes 15 prosenttia helmi-maaliskuussa 2022 verrattuna joulukuu-tammikuuhun.

Tässä joitakin parhaita hotellibaareja, joissa voit nauttia kaikkien suosikkidrinkistä varsinkin tänä erityisenä päivänä.

Kämp Bar, Kämp Hotel, Helsinki (Loved by Guests -arvosana: 9.4)

Kämp Hotelin ikoninen baari tarjoaa ylellisyyttä kaikissa muodoissaan. Täällä sekoitetaan sekä moderneja että klassisia juomia, joten jos olet innokas siemailemaan huippuluokan eksklusiivista Gin & Tonicia, olet tullut oikeaan paikkaan.

Lapland Hotels Bulevardi, Helsinki (Loved by Guests -arvosana: 9.6)

Helsingin keskustassa sijaitseva ainutlaatuinen Lapland Hotels Bulevardi on saanut inspiraationsa Pohjois-Suomesta, eikä hotellin baari ole poikkeus. Täällä voit nauttia G&T:stä moderniin tyyliin, joka on saanut inspiraationsa hotellin pohjoisista juurista.

Clarion Hotel Helsinki, Helsinki (Loved by Guests -arvosana: 8,6)

Yhden Helsingin korkeimmista rakennuksista, Clarion Hotel Helsingin huipulla sijaitsee ylellinen ja elegantti Sky Room. Täällä voit nauttia janon sammuttavasta Gin & Tonicista samalla kun ihailet koko kaupunkia ja nautit upeista näkymistä.

Marski bar, Marski by Scandic, Helsinki (Loved by Guests -arvosana: 8,8)

Legendaarinen Marski-baari on ehdottomasti pakollinen kokemus kaikille herkullisten juomien ystäville. Täällä suomalaisen luonnon inspiroimia juomia sekoitetaan urbaanissa ympäristössä. Modernia luksusta ja jännittäviä G&T-sekoituksia mielin määrin – kyllä kiitos!

Lähde ja kuvat: Hotels.com

SUOSITUIMMAT