Tangokuningatar Piritan ja yhtyeen yllätysero: ”Onneksi ovi S-Markettiin avoinna”


Tangokuningatar Pirita Niemenmaa kertoi perjantaina faneilleen melkoisen shokkiuutisen.

– Mun ja Soiva-orkesterin yhteistyö päättyy joulukuussa. Soiva-orkesteri ja Jarkko Yli-Sikkilä jatkaa keikkailujaan normaalisti (…) Multa toivottiin, että tekisin lähdön tyylikkäästi, mutta en tiedä voiko tämmöistä tyylikkäästi tehdä. Teen tämän tavallani, Pirita selostaa Facebookissa.

Tangokuningatar ei paljasta yhteistyön päättymisen syytä. Hän antaa kuitenkin ymmärtää, että tilanne on kehittynyt yllättäen.

– Tuli varmaan sullekin yllätyksenä? Se tuli ainakin mulle, minkäs sitä omille fiiliksille voi, pitää kuunnella itseään.

Hän kertoo vuodattaneensa tilanteen vuoksi kyyneleitä. Pirita toteaa kuitenkin huojentuneena, että hänellä on mahdollisuus palata vanhaan työpaikkaansa.

– Mulla on onneksi ovi avoinna S-markettiin, jonne on aina helppo palata. Eepee työpaikkana on ollut huippu! Eepee on pelastanut mut monen monta kertaa, olen siitä hyvin kiitollinen! laulaja kehaisee viitaten Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppaan.

Pirita on ollut tänä syksynä runsaasti otsikoissa. Hän osallistui avomiehensä Mika Poikolan kanssa Tempation Island Suomi -ohjelmaan, jota esitetään televisiossa parhaillaan.

SUOSITUIMMAT