Tanssien Tähtiin -show kiertueelle ensi keväänä


Tanssii Tähtien Kanssa – tv-ohjelmasta tutut ammattitanssijat pääsivät vuonna 2019 ensimmäistä kertaa teattereiden lavoille yhteisellä show’llaan ja ensi kevväänä kiertue saa jatkoa.

– Monen vuoden odotus palkittiin huikealla show’lla, tällaista esitystä ei ole aiemmin suomessa tehty ja on upeaa, että meillä on mahdollisuus lähteä jälleen kiertämään. Idea kiertueeseen lähti 2018 Tanssii Tähtien Kanssa -kauden lopulla, kun tanssijat halusivat jatkaa yhteistyötään. Englannissa ja Yhdysvalloissa tällainen kiertue toteutetaan joka kauden päätteeksi. Olemme Elevent Groupissa todella ylpeitä siitä, että pystymme tarjoamaan näille upeille ammattitanssijoille mahdollisuuden loistaa lavalla oman show’n myötä, iloitsee Helena Ahti-Hallberg.

Tanssien Tähtiin -show`n suunnittelusta vastaavat tanssijat yhdessä tuotannosta vastaavan Elevent Group Oy:n kanssa. Helena Ahti-Hallberg on vastuussa puvustuksen suunnittelusta ja toteutuksesta. Ensimmäisen kiertueen esitykset olivat melkein kaikki loppuunmyytyjä ja uuden show’n aikataulut ovat jo saaneet kovasti kyselyjä kentältä.

– Keväällä maalis-huhtikuun aikana tanssijat kiertävät uuden show’n kanssa hurjat 21 kaupunkia, kertoo tuottaja Tero Laakso Elevent Groupista. 

Uusi Tanssien Tähtiin -show rakentuu kolmesta selkeästi erilaisesta osasta, joiden aikana päästään näkemään huikeita ryhmänumeroita ja nauttimaan pukuloistosta.

– Show koostuu toisella tulemisellaan kolmen osion kokonaisuudesta, joissa paritanssi tuodaan lavalle monella eri kulmalla. On ne perinteiset kuumat lattarirytmit sekä upean glamoröösit vakiot mutta myös paljon muuta. Tanssijat heittäytyvät esitykseen ihan uudella tavalla, tällä kertaa myös yleisö pääsee mukaan illan kulkuun… Se että miten, jää nähtäväksi, vinkkaa show’n ohjauksesta vastaava ammattitanssija Marko Keränen

Tanssien Tähtiin 2021 -showkiertueella nähdään Suomen tämän hetken tunnetuimmat ammattitanssijat: Ansku Bergström, Marko Keränen, Kia Lehmuskoski, Jurijs Trosenko, Jutta Helenius, Sami Helenius, Saana Akiola, Katri Mäkinen sekä Mikko Ahti ja Jani Rasimus.

Esitysten lipunmyynti alkaa 6.11.2020 ja ensimmäinen esitys nähdään 3.3. Espoossa Sellosalissa, jonka jälkeen show kiertää peräti kahdessakymmenessä kaupungissa, jotka on listattu kuvan alle.

Tanssien Tähtiin showkiertue 2021

3.3.  Sellosali, Espoo ENSI-ILTA

5.3. Hämeenlinna, Verkatehdas

6.3. Lahti, Sibeliustalo

8.3. Tampere, Pakkahuone

9.3. Järvenpää, Järvenpää-talo

10.3. Lohja, Laurentiussali

15.3. Varkaus, Warkaus-sali

16.3. Kajaani, Kaukametsän sali

17.3. Oulu, Kaupunginteatteri

18.3. Kokkola, Snellman-Sali

22.3. Turku, Kaupunginteatteri

23.3. Pori, Promenadi-Sali

24.3. Salo, Teatteri Provinssi

25.3. Jyväskylä, Paviljonki

26.3. Vantaa, Martinus-Sali

27.3. Hyvinkää, Hyvinkää-Sali

7.4. Kotka, Kaupunginteatteri

8.4. Kuopio, Kaupunginteatteri

9.4. Mikkeli, Konserttitalo Mikaeli

10.4. Lappeenranta, Kaupunginteatteri

13.4. Savoy-teatteri, Helsinki

Lisätietoja ja liput kiertueen verkkosivulta.

Kuvat: Mikke Pöyhönen

SUOSITUIMMAT