Tanssii Tähtien Kanssa -semifinaali peruttu! Tilalla esitetään erikoisjakso


Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman työryhmään kuuluvalla henkilöllä on todettu koronavirustartunta, joten sunnuntain 22.11. semifinaalilähetys peruttiin varotoimenpiteenä.

Livelähetyksen tilalla esitettävässä erikoisjaksossa nähdään katsaus TTK:n kaikkien kausien rakastetuimpiin tansseihin.

Tanssii Tähtien Kanssa: Täyden kympin tanssit –ohjelmassa selviää mm. kuka sai TTK:n historian ensimmäisen kympin ja keneltä tuomarilta. Erikoisjaksossa palataan TTK:n historian upeimpien, täydet kymmenen pistettä saaneiden tanssien pariin ja nähdään parhaita tansseja menneiltä 12 kaudelta vuodesta 2006 lähtien. Ohjelmassa kuullaan myös ensimmäistä kertaa, mitä mieltä tuomarit ovat nyt menneistä huippuesityksistä. Muistelemassa mukana ovat Jukka HaapalainenHelena Ahti-Hallberg ja Jorma Uotinen.

– Koko syksyn poikkeuksellisessa tuotantotilanteessa olimme toki varautuneet pahimpaan eli lähetyksen peruuntumiseen, joka nyt valitettavasti kävi TTK:lle. Meillä on kuitenkin ilo pysyä TTK:n upeassa maailmassa myös tulevana sunnuntaina erikoisjakson voimin. Nyt TTK-fanit pääsevät näkemään, miltä menneiden kausien aikana kymppirivin saaneet tanssit näyttivät ja mitä tuomarikolmikkomme on niistä mieltä, Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman vastaava tuottaja Kati Launiainen MTV:ltä kommentoi.

Jää nähtäväksi, koska suora semifinaalijakso esitetään. Semifinaalissa ovat tanssivuorojaan odottamassa Niklas Hagman ja Kia LehmuskoskiVirpi Sarasvuo ja Sami HeleniusJare Brand ja Saana Akiola sekä Miisa Rotola-Pukkila ja Marko Keränen.

Tanssii Tähtien Kanssa: Täyden kympin tanssit MTV3-kanavalla su 22.11. klo 19.30.

SUOSITUIMMAT

Salkkarit-tähti meni naimisiin! Katso kuva persoonallisesta häätyylistä Seiskan kuvalinkistä

Seiskan kuvaaja on ollut todistamassa, kun Salatuista elämistä tunnetuksi tullut Petteri Paavola on astellut tuoreen vaimonsa kanssa kirkosta ulos.

Seiska: Piritasta eronnut Niklas Hagman löysi uuden rakkaan!

Seiska tietää kertoa, että entinen jääkiekkoilija Niklas Hagman on löytänyt elämäänsä uuden rakkauden. Hänen on nähty lomailevan Kreikassa näyttävän vaaleaverikön kanssa. Kaksikko...

Seiska: Sabina Särkän ja aviomiehen julkinen toiminta hämmästyttää

Seiska kertoo saaneensa jo pidemmän aikaa vihjeitä, että Sabina Särkän avioliitto olisi ajautunut jonkinlaiseen kriisiin. Miss Suomen perintöprinsessana...

Saija Tuupanen joutui hakeutumaan hoitoon – ainakin yksi keikka peruttu

Saija Tuupanen kertoo Instagramissa sairastuneensa. - Voi änkeröinen! Ääni katosi ja täällä matkataan lääkäriin, suosikkilaulaja selostaa.

Seiska: Vesa-Matti Loirin, 77, terveydentila romahti – joutui sairaalahoitoon

Koko kansan tuntema näyttelijä ja muusikko Vesa-Matti Loiri, 77, on joutunut sairaalahoitoon. Asiasta kertoi Seiskalle rakastetun viihdetaiteilijan lähipiiri.

Seiska: Vesa-Matti Loirin terveysongelmat pahenivat tragedian myötä

Kerroimme aiemmin tällä viikolla Seiskan uutisoinnin pohjalta, että Vesa-Matti Loiri, 77, on joutunut sairaalahoitoon. Viihteen monitaituri on kärsinyt...

Mika Salo esitteli tyttöystävänsä – poseeraavat yhdessä hääjuhlassa

Formula 1 -kisoissa nykyisin tuomarina sekä tv-lähetyksissä kommentaattorina toimiva entinen F1-kuljettaja Mika Salo, 55, oli viime keväänä lehtiotsikoissa hämmentävien naissuhteidensa takia.

Seiska: Stefan Thermanilta meni koti alta

Seiska uutisoi, että kohuliikemies Stefan Therman on joutunut muuttamaan pois asunnostaan Helsingin kantakaupungin arvokorttelista. Seiskan mukaan Thermanin naapurit saivat...

Vappu Pimiä miehelleen: ”Se oli sen sormuksen loppu”

Tanssii Tähtien Kanssa -juontaja Vappu Pimiä lomaili äskettäin miehensä Teemun kanssa kotimaassa. Pimiä kuvaili matkaa aikuisten "pussailulomaksi" ilman lapsia.

Seiska paljasti salaloman! Vaihtoiko Erika Vikman Dannyn goottirokkariin?

Erika Vikman, 29, ja The 69 Eyes -yhtyeen laulaja "Jyrki 69" Linnakivi, 53, nähdään syksyllä Vain elämää -sarjan uudella kaudella, joka kuvattiin...