Tässä on Suvi Teräsniskan harvoin julkisuudessa nähty rakas!


Viime syksynä esitetyssä Vain elämää -sarjassa nähty suosikkilaulaja Suvi Teräsniska, 33, romahti kesällä tehdyissä kuvauksissa useaan kertaan puhuessaan parisuhdeongelmistaan.

Olli Lindholmin sekä äkillinen menehtyminen sairauskohtaukseen 2019 helmikuussa oli raju kokemus tämän taustalaulajana -yhtyeessä aiemmin toimineelle Suville, ja hän myönsi Eeva-lehdelle antamassaan haastattelussa sen vaikuttaneen myös avioliittoonsa, koska hän ei ollut osannut prosessoida suruaan kunnolla.

Suvi on ollut vuodesta 2014 lähtien naimisissa yhtyeensä monitoriteknikko Simo Aallon kanssa ja heillä on vuosina 2015, 2016 ja 2019 syntyneet pojat. Avioliitto ajautui vaikeaan kriisiin 2021 keväällä, mutta ongelmia oli ollut jo aiemmin.

– Parisuhteemme kriisi alkoi kehittyä ensimmäisen lapsen syntymän jälkeen. Lapset muuttavat arkea paljon, mikä tuli sokkina, Suvi kertoi.

Suvi ei päässyt purkamaan tunteitaan eikä tekemään omanlaistaan surutyötä lavalla pandemian takia, jolloin parisuhde alkoi kärsiä yhä enemmän. He aloittivat terapian, koska molemmilla oli tahtoa yrittää korjata tilanne. He ymmärsivät olevansa samalla puolella eivätkä toisiaan vastaan.

Nyt parisuhde voi hyvin ja Suvi esittelee vihdoin harvoin julkisuudessa nähdyn miehensä. Pari nähdään Nelosen Huvila & Huussi -ohjelmassa, jossa heidän kesämökkinsä korjattiin uuteen uskoon viime kesänä kuvatussa jaksossa.

Ohjelma tuli katsottavaksi maksulliseen Ruutu+-palveluun tänä aamuna. Nelosella se nähdään viikon kulutta 30.5. klo 20.00.

huvila-ja-huussi-suvi-terasniska-simo-kuva-manne-koponen-nelonen
Suvi Teräsniska ja Simo Aalto nähdään Huvila & Huussi -ohjelmassa. Kuva: Nelonen / Manne Koponen

Ylin kuva: Instagram

SUOSITUIMMAT