Tässä ovat Ensitreffit alttarilla -ohjelman parit!


Ensitreffit alttarilla -ohjelman yhdeksäs tuotantokausi alkaa tänään tiistaina 30.8. klo 21 MTV:llä.

Ensitreffit alttarilla -sarjan asiantuntijoina nähdään pastori Kari Kanala, ratkaisukeskeinen terapeutti Hanna Myllymaa ja uutena asiantuntijana ohjelmassa aloittava erityistason seksuaaliterapeutti Tapani Alanen.

Uuden kauden ensimmäisessä jaksossa paljastuvat asiantuntijoiden valitsemat parit, jotka näkevät toisensa ensimmäistä kertaa kävellessään alttarille.

Miikka ja Henni

Helsingissä asuva Henni, 30, ja kouvolalainen Miika, 34.

Aktiivinen ja liikkuvainen Henna tykkää reissata niin työn kuin vapaa-ajankin merkeissä. Hennin läheiset ovatkin vitsailleet, etteivät aina pysy perässä siitä, missäpäin Suomea tai maailmaa Henni milloinkin asuu.

Miikka nauttii vauhdin huumasta enduro- ja motocross-harrastustensa parissa. Hänelle tärkeää on myös liikunta, luonto ja reissaaminen. Matkustelun kautta tutuksi ovat tulleet niin Intia, Thaimaa kuin Yhdysvallatkin.

Lauri ja Salla

Tamperelainen Salla, 33, ja espoolainen Lauri, 30.

Personal traineriksikin kouluttautunut Salla harrastaa vapaa-ajallaan muun muassa joogaa, latinalaisia tansseja ja avantouintia. Kotinsa Salla jakaa vauhdikkaan bostoninterrieri Kertun kanssa. Aviopuolisokseen Salla toivoo liikunnallista, sosiaalisesti lahjakasta ja tunnetaitoista kumppania, jolle tasa-arvo on tärkeä asia.

Liikunnallinen Lauri urheilee monipuolisesti muun muassa pallopelien ja kuntosaliharjoittelun parissa. Vapaa-ajallaan hän myös soittaa pianoa, kuuntelee äänikirjoja ja viettää aikaa ystäviensä ja perheensä seurassa. Sosiaalisesti lahjakas mies kokeekin, että hän on saanut paljon hienoja ihmisiä elämäänsä. Vain vaimo vielä puuttuu.

Assi ja Otto

Helsinkiläinen Assi, 36, ja Valkeakoskella asuva Otto, 36.

Yli kymmenen vuotta Saksassa asunut Assi on muuttanut kolme vuotta sitten takaisin Suomeen ja työskentelee nyt kasvuyrityksessä henkilöstöpäällikkönä.

Iloinen ja hurmaava Assi on luonteeltaan empaattinen, sopeutuva ja ratkaisukeskeinen optimisti. Hän elää aktiivista elämää ja viihtyy hyvin esimerkiksi golf- ja tenniskentillä.

Otto asuu tyttärensä kanssa ja työskentelee voimalaitosoperaattorina. Hän on vastikään valmistunut personal traineriksi.

Otto on luonteeltaan rohkea, ystävällinen ja rehellinen, ja muiden kunnioitus on hänelle tärkeä arvo. Hän kuvailee itseään yes-maniksi, sillä hän pyrkii sanomaan uusille mahdollisuuksille mieluummin kyllä kuin ei. Otto elää aktiivista elämää ja harrastaa muun muassa kuntosalia, futsalia, ilmajoogaa ja golfia.

Ensitreffit alttarilla on katsottavissa maksutta MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla ti 30.8. klo 21 alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lähde ja kuvat: MTV

SUOSITUIMMAT