Tässä ovat uutuusrealityn tähdet – mukana mm. Maisa Torppa ja Henna Kalinainen


Discovery+-suoratoistopalvelussa alkava uusi kotimainen realitysarja seuraa neljän tunnetun suomalaisen äidin perhearkea.

Millaista on olla äiti, kun on saanut osakseen voimakasta arvostelua omasta julkisuuskuvastaan sekä äitiydestään? Miten todellisuus ja julkisuus kohtaavat, vai kohtaavatko ylipäätään?

Gossip Moms Suomi -realitysarjassa seurataan neljän julkisuudesta tutun naisen äidiksi tuloa ja vanhemmuutta sekä tasapainoilua yksityisen ja julkisen elämän välimaastossa. Sarjan päätähdet ovat useista tv-ohjelmista ja lehtiotsikoista tutut Sini AriellMaisa TorppaHenna Kalinainen ja Vilma Karjalainen.

Nelikko on kuvannut sarjaa varten todellista elämäänsä ja arkeaan niin iloineen, kriiseineen kuin  onnenhetkineenkin. Raskaus ja pienen lapsen vanhemmuus ovat ainutlaatuista aikaa, mutta paikoin myös kuormittavaa. Lisähaasteen vanhemmuuteen tuo ulkopuolinen kritiikki, jolta julkisuudesta tunnetut naiset eivät välty. 

Sarjan jaksoissa puhutaan avoimesti muun muassa parisuhteista perhe-elämän myllerryksessä, lapsettomuudesta, nettikiusaamisesta ja raskausajan tabuaiheista. Yhtä lailla keskiöön nousevat oman lapsen, perheen ja odotuksen parissa koetut onnenhetket, joihin samassa tilanteessa elävien on helppo samaistua.

Sini Ariell

Tatuointitaiteilija ja pin up -malli Sini Ariell elää perhearkea Australian maaseudulla yhdessä puolisonsa Stuartin ja heidän 3-vuotiaan Penny-tyttärensä kanssa. Oma perhe on aiemmin lapsettomuusdiagnoosin saaneelle Sinille kaikki kaikessa. Nyt Sinin ja Stuartin haaveissa siintää toinen lapsi. Sarjan jaksoissa nähdään, millaista on yrittää raskaaksi tuloa kiireisen perhearjen, tatuointityön ja farmin pyörittämisen keskellä.

Maisa Torppa

Mediapersoona Maisa Torppa odottaa sarjassa toista lastaan yhdessä puolisonsa Mikon kanssa. Vielä alkuvaiheessa oleva raskaus on Maisalle unelmien täyttymys. Samaan aikaan onnellista odotusta kuitenkin varjostaa kohu toisensa jälkeen, kun Maisan asioita riepotellaan julkisuudessa tämän tästä. Millaisia muutoksia raskausaika tuo perheen arkeen, ja miten Maisa ja lähipiiri selviävät ulkopuolelta tulevien haasteiden ristitulessa?

Henna Kalinainen

Useista realitysarjoista tuttu Henna Kalinainen odottaa jännittyneenä esikoistaan yhdessä kihlattunsa Jarkon kanssa. Entinen bile-elämä on vaihtunut onnelliseen kotiarkeen, jonka kruunaa lopulta tyttären Joannan syntymä. Vastasyntyneen äidille kaikki on uutta, ja samaan aikaan Hennan elämää tarkastellaan julkisuudessa suurennuslasin alla. Uuden elämänvaiheen ensiaskeleet sujuvat ajoittaisen huolen mutta myös rakkauden ja lämpimän huumorin siivittämänä.

Vilma Karjalainen

Muun muassa Temptation Island Suomi -realitysarjasta tuttu Vilma Karjalainen nauttii vauva-arjesta esikoistaan Nella-tytärtä hoitaen. Perheeseen kuuluu myös Nellan isä, kihlattu Juuso Lehmusvyöry. Vilkkaan lapsiperhe-elämän ohella Vilman pitää kiireisenä oman yritystoiminnan laajentaminen. Vilmalla ja Juusolla on myös tekeillään muutto uuteen, tilavampaan kotiin sekä oman hääjuhlan suunnittelu.

Gossip Moms Suomi, kaksi jaksoa torstaisin 16.9. alkaen discovery+-palvelussa.

Lähde ja kuva: discovery+

SUOSITUIMMAT