Tässä se on! Konsta Hietasen uusi single


Pian sen jälkeen kun Konsta Hietanen, 37, voitti Tähdet, tähdet -lauluohjelman lokakuussa 2020, hän ilmoitti tehneensä sopimuksen levy-yhtiö Universal Musicin kanssa.

Hietanen julkaisi samana vuonna kaksi kappaletta, ”Uskollinen ystävä” ja ”Hullu”. Nyt häneltä on ilmestynyt kolmas single ”Yksi jää”. Kuuntele vaikuttava kappale yläpuolelta!

– Vaikka kirjoitan monesti biisejä yksinkin niin nyt olen ottanut useamman sessiopäivän Aki Sihvosen ja Santtu Väänäsen kanssa ja tuloksena tuntuu aina olevan vähintäänkin levybiisi. Kappaleen sävel syntyi yhteistyönä nopeasti, ja kaikki halusivat tehdä siitä ison, Hietanen valottaa kappaleen syntyä.

– Sanoja kirjoitin koko päivän, ja halusin tehdä ns. isot sanat. Tuloksena oli kuitenkin kaikkien mielestä täyttä shittiä, jolloin päätin taas kerran vaan sylkäistä paperille sen mitä oli sydämellä. Sen jälkeen sitten kirjoitin biisin puolessa tunnissa. 

Hietanen sanoo pyrkivänsä itsekin samaan, mistä uudessa kappaleessa kerrotaan.

– On ihmisiä, jotka aina asettavat muut itsensä yläpuolelle. Se on upeaa, mutta kuinka silloin itse jaksaa? Aina ei myöskään tarvitse olla vahva ja positiivinen. Olen itse vähän liikaa sellainen ”läpi harmaan kiven” -tyyppi ja minun on monesti vaikeaa olla armollinen ja ymmärtäväinen niissä hetkissä, kun toisen on levättävä tai vaikkapa surtava. Haluaisin olla yhtä ymmärtäväinen, kuin tämän laulun kertoja. Ehkä joskus vielä olen.

Konsta Hietanen voitti Tenavatähti-kilpailun vuonna 1994 ja debytoi näyttelijänä Poika ja Ilves -elokuvassa 14-vuotiaana vuonna 1998. Lapsuuden jälkeen Hietanen loi lupaavan uran jalkapalloilijana. Jalkapallo vaihtui kuitenkin musiikkiin ja viime vuodet hän on elättänyt itsensä musiikilla sekä näyttelemisellä. Parhaillaan hän tähdittää Salatut elämät -sarjaa.

Hietanen on ollut teini-ikäisestä saakka yhdessä vaimonsa Aamin, 34, kanssa. Perheessä on viisi lasta.

Alla kuva Konstasta ja Aamista.

Lähde: Universal Music

Kuvat: Instagram

SUOSITUIMMAT