Tässäkö totuus Renny Harlinin ja Geena Davisin erosta? Harlinilta hurja kirjapaljastus


Suomen kansainvälisesti menestynein elokuvaohjaaja Renny Harlin, 62, kertoo Veli-Pekka Lehtosen kirjoittamassa tuoreessa elämäkerrassa Renny Harlin – Ainutlaatuinen elämäni (Tammi) oman versionsa avioerosta Suomen-miniäksikin kutsutun Hollywood-tähden Geena Davisin, 65, kanssa.

Pariskunta oli avioituessaan suosionsa huipulla, mutta kaksi yhdessä tehtyä pahasti flopannutta elokuvaa Kurkunleikkaajien saari ja The Long Kiss Goodnight vahingoittivat molempien uraa. Harlinin mukaan hänen uraansa vahingoitti myös se, että hänestä uutisoitiin negatiiviseen sävyyn, kun paljastui, että hänellä oli lyhyt suhde parin yhteiseen sihteeriin Tiffany Bowneen. Suhteesta syntyi Harlinin poika Luukas. Mediassa uutisoitiin tuolloin, että Davis otti avioeron heti kuultuaan sihteerinsä olevan raskaana miehelleen.

Harlin kertoo nyt kirjassaan erilaisen version tapahtumista. Hänen mukaansa hän itse jätti Davisin, koska suhteessa ei ollut enää seksiä. Hän sanoo Davisin olleen järkyttynyt miehensä erohaluista.

Kirjan mukaan Davis olisi ollut valmis korjaamaan välejä. Harlin sanoo vaatineensa eroa, jolloin Davis olisi ehdottanut erikoista sopimusta. Hän olisi halunnut Harlinin kanssa lapsia erosta huolimatta.

– Geena oli valmis allekirjoittamaan vaikka minkälaisen paperin, kirjassa sanotaan.

Harlinin mukaan hänen juristinsa tyrmäsi ehdotuksen täysin, koska asiasta olisi tullut Harlinille elinikäinen ongelma. Pari erosi vuonna 1998.

Renny Harlin juhli vuonna 1993 häitä Geena Davisin kanssa kolmen päivän ajan. Hän teki nyt samoin syyskuussa 2021 Johanna-vaimonsa kanssa.

Lue myös: Renny Harlinin ja Tarja Smuran suhde päättyi karulla tavalla

Kuva: Instagram

SUOSITUIMMAT