The Rasmuksen Lauri Ylönen kertoi Annalle perheen lukuisista keskenmenoista: ”Toivo nousi ja sammui niin monta kertaa”


UMK-finaalissa 26.2. euroviisupaikasta kisaavan The Rasmuksen laulaja Lauri Ylönen kertoo Anna-lehdelle perheensä erityisen vaikeista kahdesta vuodesta, jolloin he joutuivat käymään läpi peräti neljä keskenmenoa.

Ylönen on asunut viimeiset kaksi vuotta Havaijin Honolulussa puolisonsa Katriina Mikkolan sekä vuonna 2017 syntyneen Oliver-pojan ja viime lokakuussa syntyneen Ever-tyttären kanssa. Ylösellä on myös 13-vuotias Julius-poika, joka asuu Suomessa äitinsä Paula Vesalan kanssa. Ylönen ja Vesala asuivat ennen eroaan pitkään Kaliforniassa.

Ylönen kertoo Annalle, että he halusivat Katriinan kanssa kovasti saada vielä yhden vauvan Oliverin jälkeen.

– Yritys kesti melkein kaksi vuotta, ja koimme neljä keskenmenoa. Oli raskasta, kun toivo nousi ja sammui niin monta kertaa. En usko, että mies voi täysin edes ymmärtää, mitä nainen käy kehossaan noissa tilanteissa läpi, Ylönen pohtii.

– Keskenmenojen jälkeen isyyttä osaa arvostaa vielä enemmän. Kaikki eivät saa lapsia, mutta haluan kannustaa yrittämään. Usko oli loppua meilläkin monta kertaa. Nyt olen onnellinen, että emme luovuttaneet, hän jatkaa.

Ylönen oli kolmekymppinen, kun hän tuli isäksi ensimmäisen kerran ja on iloinen, että hänellä on nyt eri-ikäisiä lapsia. Lapsimäärän lisäämistä pari ei kuitenkaan enää suunnittele.

Ylönen on ollut Mikkolan kanssa yhdessä viisi vuotta ja kertoo kosineensa tätä jouluna.

Mikkola kertoi tammikuun lopussa Instagramissa keskenmenoistaan, joista yksi tapahtui vasta 19. raskausviikolla.

– Raskaana oleminen lähes kolme vuotta putkeen oli vaikein asia mitä olen elämässäni joutunut käymään läpi niin fyysisesti kuin henkisestikin, Mikkola kertoi englanniksi.

Mikkola sanoi päässeensä kovan koettelemuksen yli muun muassa terapian ja Lauri-rakkaansa tuen avulla. Ja lopulta yritykset palkittiin tyttärellä. Alla kuva, jossa Mikkola kertoo keskenmenoista.

Lauri Ylönen kertoi Instagramissa Everin syntymästä viime lokakuussa herkän kuvan kera.

Lähde: Anna

Kuvat: Instagram

SUOSITUIMMAT