Tiina Jylhä avoimena: ”Voimani paloivat loppuun!”


Ex-kauneusalan yrittäjä, nykyinen OnlyFans-sisällöntuottaja Tiina Jylhä pelästytti faninsa joulupäivänä Facebook-päivityksensä myötä. Päivityksessä Tiina kertoi jäävänsä pidemmälle tauolle niin Facebookista kuin Instagramista. Lisäksi Tiina kertoo samaisessa päivityksessä, että on ulkoistanut somesivujensa hallinnoinnin ulkopuoliselle henkilölle.

Halloota.com tavoitti väsyneen kuuloisen Tiinan.

– Tämä vuosi on ollut minulle henkisesti yksi raskaimmista vuosista vuosiin ellei vuosikymmeniin. Vaikka olen aina ollut kova tekemään ja niin sanotusti kovanahkainen niin tänä vuonna on vaan tapahtunut niin paljon kaikkea turhaa ja surua, jotka ovat saaneet voimani palamaan loppuun.  Olen niin väsynyt, että olen harkinnut jopa hakevani ammattiapua, Tiina huokaa.

Läheiset tukena

Pitkin tätä vuotta eri viihdemediat ovat julkaisseet otsikoita Tiinan ja hänen ex-voimailijamiehensä Tapani Valkosen värikkäästä elämästä. Otsikoissa ovat loistaneet niin oikeudenkäynnit, autokolarit, yritysvaikeudet kuin remontit. Onpa otsikot laukoneet myös jopa Tiinan ja Tapen aviosuhteen rakoilemisesta.

– Tämä vuosi on ollut henkisesti minulle todella raskas. En halua sitä sen suuremmin avata, mutta onhan tässä ollut niin paljon kaikenlaista. Onneksi läheiset ja Tape tukevat minua, Tiina puhelee hiljaisena.

Voita 200€ Uudenvuodenrahaa!

Talvi Suomessa

Tiinan on myös arvailtu muuttaneen Suomeen Virosta, koska hän on viettänyt Suomessa pitempiä aikoina kuin ennen. Myös Tiinan mies Tape on bongattu viettämästä paljon aikaa Lahden suunnilla. Tiina kuitenkin kieltää muuttaneensa Suomeen kokonaan.

– Olemme olleet Tapen kanssa Suomessa tänä vuonna enempi varmaan kuin moneen vuoteen yhteensä. Tapella on omat juttunsa Lahdessa ja minä olen ollut tukemassa  perhettäni heidän kotiseudullaan lähipiirissäni tapahtuneiden sairausasioiden takia. Myös nämä asiat ovat luonnollisesti todella vaikeita käsitellä, kun jotain tällaista on omassa perheessä, ennen niin iloinen Tiina artikuloi rauhallisesti.

OnlyFans jatkuu

Tämän vuoden heinäkuussa Tiina tarjoili uutispommin viihdemedioille, kun paljastui, että hän oli mennyt suosittuun OnlyFans-palveluun.

– Olihan se alkuun todella myräkkää ja niin paljoin tapahtui nopeasti. Fanimäärät ovat liikkuneet ees taas, mutta minulla on siellä mukava määrä seuraajia edelleen – heidän kanssaan on mukava jutella myös näinä vaikeina aikoina. Tuntuu, että kaikilla on ollut vaikeaa. Onneksi en ole tottunut antamaan periksi. Täältä noustaan vielä kuten aina, Tiina lopettaa haastattelun.

Lue myös: IL: Kohun keskelle joutunut Tiina Jylhä astui esiin – on ottanut yhteyttä poliisiin

SUOSITUIMMAT