Mitä ihmettä? Ex-pariskunta Esko ja Martina viettivät joulun yhdessä!


Hieman yli kymmenen vuotta sitten eronneet juontaja Esko Eerikäinen ja hänen ex-vaimonsa hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti näyttävät viettäneen jälleen kerran yhdessä joulua.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta kun Esko ja Martina viettävät yhdessä aikaa, sillä ex-pariskunta on nähty jopa punaisella matolla edustamassa yhdessä. Viimeksi nykyiset ystävykset pongattiin Emmagaalasta tämän vuoden helmikuussa. Esko on paljastunut aiemmin viihdemedioiden eri haastatteluissa, että vaikka aikoinaan pettämiseen päättynyt ero oli vaikea, niin vuodet ovat tehneet tehtävänsä ja vanhat haavat ovat parantuneet ja Martinasta on tullut hänelle hyvä ja läheinen ystävä.

 

Paikalla myös Aussikulta!

Viime keväänä 7 päivää -lehti paljasti Martinan tapailevan australialaista nelikymppistä urheilullista könsikästä. Nykyään Suomessa viihtyvä ja Martinan kanssa avoliitossa asuva mies on myös Martinan ja Eskon kanssa viettämässä joulua. Lisäksi paikanpäällä näyttää olevan myös Martinan äiti sekä Martinan ja Eskon tyttär. Somevideoista selviää myös, että myös Martinan toinen tytär, joka syntyi hänen ja kohuliikemies Stefan Thermanin suhteesta on viettämässä joulua muiden kanssa.

Voita kaksi kisapakettia jääkiekon MM-kisoihin Prahaan!

Itseironiaa rinnehississä

Niin Eskon kuin Martina ovat jakaneet sosiaaliseen mediaan monia lämminhenkisiä joulupäivityksiä sekä videoita. Instagram-tilien tarinat osioihin jaetuista videoista selviää, että niin lapset kuin aikuiset ovat puuhailleet jouluaskareista ja paikanpäällä on vieraillut myös joulupukki.

Normaalien joulupuuhien lisäksi ainakin Esko näyttää ehtineen käydä myös rinteeesä laskettelemassa. Maanantaina Esko jakoi videon Instagram-tilinsä tarinat osioon, missä hän on laskettemassa itsekseen lumisissa maisemissa. Videossa Esko juttelee itsekseen ja kuvaa tyhjää hiihtohissiä. ”No pärjään mä yksinkin”, Esko juttelee ironiseen tapaansa pilkesilmä kulmassaan. Pian Esko saa seurakseen myös tyttärensä ja Martinan ja Stefanin tyttären.

Päivitykset paljastavat sekalaisen seurakunnan joulunvietto paikaksi Levin, mihin myös joku aika sitten muutti Martinan ex-rakas ja raiskauskohussa maineensa ryvettänyt ex-kiekkoilija Hannu Pikkarainen. Hannua ei Martinan ja Eskon videossa näy.

Katso myös: Martina Aitolehti julkaisi villin bilekuvan, jossa poseeraa rakkaansa kanssa

SUOSITUIMMAT