Tom Clancy’s Rainbow Six Siege -toimintapeli laajeni Operation Void Edge -lisäosalla


Pelilaajennus sisältää kaksi uutta operaattorihahmoa, uudistetun pelikartan, Battle Pass -kausikortin pelin viidennelle kaudelle ja tukun pienempiä muutoksia. Hauskana erikoislisänä on Tomb Raider -pelisarjan Lara Croft -hahmoskini Ash-operaattorille. Operation Void Edge -lisäosa on saatavilla sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että Windows-tietokoneille.

Uusia operaattoreita ovat voimakas puolustaja Oryx ja hologrammikykyä hyödyntävän hyökkääjä Iana. Oryx luottaa raakaan voimaan, massaan ja nopeuteen kyetessään juoksuspurtteihin ja tämän myötä kevyiden seinien rikkomiseen sekä kilpioperaattorien kaatamiseen. Ianan tehokkuus perustuu nerokkaisiin tiedustelu- ja harhautuskeinoihin kehittyneellä hologrammitekniikalla. Iana kykenee liikkumaan hologrammillaan yli ansojen ja harhauttamaan näin vihollisia.

Huoneiltaan laajentunut ja sisäänkäynneiltään muuttunut Oregon-pelikartta tarjoaa erilaisia lähestymisreittejä sekä aiempaa monipuolisemmat puolustusmahdollisuudet. Elite-asustevalikoima täydentyy Ashille tarkoitetulla Tomb Raider -asukokonaisuudella. Sen ansiosta Ash muuntuu ikoniseksi haudanryöstäjä Lara Croftiksi, jolla on oman tunnistettavan vaatetuksen lisäksi oma voittoanimaatio sekä varuste- ja aseskinit.

Lisäksi pelilaajennus tuo pieniä korjauksia ja hienosäätöjä pelimekaniikkaan. Operation Void Edge on nyt saatavana kaikille Rainbow Six Siege -pelaajille.

Operation Void Edge -lisäosan esittelyvideon voi katsoa alta.

Taktisen ja toimintapitoisen erikoisryhmätoiminnan ykkösnimi Tom Clancy’s Rainbow Six Siege vie pelaajansa jännittävän ja kiihkeätunnelmaisen toiminnan maailmaan, jossa lainvalvojat ja ammattirikolliset ottavat yhteen toistensa kanssa. Rainbow Six -pelisarja ei kuitenkaan edusta suoraviivaista räiskimistä, vaan rakentuu tarkkaan laadittujen strategioiden ja taktisten toimintamallien varaan.

Poliisin ja armeijan erikoisryhmistä tutut erikoisvälineet, kuten erilaiset räjähteet, kranaatit, suojakilvet ja monet muut apuvälineet ovat yhtä tärkeässä osassa kuin vaativaan voimankäyttöön tarkoitetut ampuma- ja lähitaisteluaseet. Tom Clancy’s Rainbow Six Siege onkin yhdistelmä sekä kiivasta räiskintää, vaarallisia lähitaistelutilanteita että taktista osaamista ja strategista pohdintaa. Yksinpelin lisäksi Tom Clancy’s Rainbow Six Siege tarjoaa monipuoliset moninpelitilat, joissa pelaajat voivat toimia ryhmissä toisiaan vastaan. Peli soveltuukin erinomaisesti myös elektronisen urheilun temmellyskentäksi.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege on saatavana sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Se on saatavana myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelussa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommentti
Kirjoita tähän nimesi

SUOSITUIMMAT