Tom Clancy’s Rainbow Six Siege -toimintapelillä jo yli miljoona pelaajaa Pohjoismaissa


Tom Clancy’s Rainbow Six Siege -toimintapelin viidennen pelivuoden myötä suosio vain kasvaa. Peli tarjoaa uusia hahmoja ja kiehtovia ottelutapahtumia pelaajille, jotka pitävät pelaamisen raikkaana ja tuoreen tuntuisena.

Pohjoismaisesta näkökulmasta kiehtovaa on muun muassa norjalaisen Ace-operaattorin lisääminen peliin sekä Pohjoismaisten mestaruuskisojen, Nordic Championship -pelitapahtuman lisääminen ottelukalenteriin. Pohjoismaiden mestaruusottelussa on 36 000 euron palkintopotti parhaiden joukkueiden kesken sekä pääsylippu Euroopan mestaruuden ratkaiseviin kisoihin. Nordic Championship -esittelyvideon voi katsoa yläpuolelta.

Nordic Championship -otteluihin on käytetty kolmen kuukauden aikana peräti 23 000 Twitch-katselutuntia kautta Pohjoismaiden, mikä on hieno saavutus. Pelissä on vielä upeita otteluita nähtävissä, sillä pelitapahtumaa on jäljellä vielä kolme täyttä pelikierrosta ennen finaalipelejä.

Moninpelivetoisella Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege -toimintapelillä on maailmanlaajuisesti yli 55 miljoonaa rekisteröitynyttä pelaajaa. Samalla pelin suosio elektronisen urheilun saralla on kasvanut kovaa vauhtia. Sen myötä myös alueelliset turnaustapahtumat ovat kasvattaneet merkitystään.

Taktisen ja toimintapitoisen erikoisryhmätoiminnan ykkösnimi Tom Clancy’s Rainbow Six Siege vie pelaajansa jännittävän ja kiihkeätunnelmaisen toiminnan maailmaan, jossa lainvalvojat ja ammattirikolliset ottavat yhteen toistensa kanssa. Rainbow Six -pelisarja ei kuitenkaan edusta suoraviivaista räiskimistä, vaan rakentuu tarkkaan laadittujen strategioiden ja taktisten toimintamallien varaan. Poliisin ja armeijan erikoisryhmistä tutut erikoisvälineet, kuten erilaiset räjähteet, kranaatit, suojakilvet ja monet muut apuvälineet ovat yhtä tärkeässä osassa kuin vaativaan voimankäyttöön tarkoitetut ampuma- ja lähitaisteluaseet. Tom Clancy’s Rainbow Six Siege onkin yhdistelmä sekä kiivasta räiskintää, vaarallisia lähitaistelutilanteita että taktista osaamista ja strategista pohdintaa. Yksinpelin lisäksi Tom Clancy’s Rainbow Six Siege tarjoaa monipuoliset moninpelitilat, joissa pelaajat voivat toimia ryhmissä toisiaan vastaan. Peli soveltuukin erinomaisesti myös elektronisen urheilun temmellyskentäksi.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege on saatavana sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Se on saatavana myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelussa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

SUOSITUIMMAT