Tommi Läntinen julkaisi uuden singlen – hitti vai huti? Äänestä


Tommi Läntinen julkaisi perjantaina 29.1. uuden singlen ”Maailman lapsi”.

Maailman lapsi on toinen single Läntisen tulevalta sooloalbumilta, jota hän valmistelee paraikaa Gabi Hakasen Vallila Music Housen kanssa.

Kuuntele kappale yläpuolelta – onko se mielestäsi hitti vai huti?

Tommi Läntinen: "Maailman lapsi"

Viime kesänä julkaistu tulevan levyn ensimmäinen single, Lauri Tähkän ja Timo Kiiskisen kirjoittama ”Meidän murusia” on Metsäjätti-elokuvan loppukappale ja edelleen suosittu radiohitti.

Läntinen on sanoittanut kappaleen yhdessä poikansa Ilmari Läntisen kanssa ja sen on säveltänyt Aki Sihvonen, joka toimii myös levyn musiikillisena tuottajana. Valoisan ja toivoa henkivän kappaleen ensiesitys on Yle Olohuone -ohjelmassa lauantaina 30.1.2021 kello 21.10 TV1:ssä ja Areenassa. Ohjelmassa kerrotaan Läntisen monipuolista elämäntarinaa hänelle tärkeiden paikkojen, ihmisten ja biisien kautta. 

Läntinen kertoo viehättyneensä jo kappaleen ensimmäisestä demosta, jossa hän kertoi näkevänsä ihmiselämän, avaruuden ja tutkimusmatkailun.

– Ilmari ehdotti kuitenkin, että kappale kertoisi tästä maailmasta, mikä tuntui heti paremmalta. Kappaleessa lauletaan suurista peruskysymyksistä. Jokainen päivä on kuin uusi syntymä, jolloin saamme nousta seisomaan sekä kiipeämään ja kurkottamaan taivaisiin. Tämä on Avaruusseikkailu 2021.

SUOSITUIMMAT