Tuija Pehkonen kertoi elämänsä pelottavimmasta kokemuksesta


Juontaja Tuija Pehkonen, 38, teki eilen sometililleen päivityksen, jossa kertoi joutuneensa sairaalahoitoon raskauden loppuvaiheessa:

-Nelisen viikkoa sitten meidän maailma pysähtyi. Mulle nousi kova kuume, mentiin vauhdilla sairaalaan ja samana iltana sain kuulla, että olin saanut vakavan verenmyrkytyksen. Edeltävänä päivänä kaikki oli ollut kunnossa, vietettiin mökillä kesälomaa, hermoiltiin remppaa ja oltiin onnellisia. Sitten yhtäkkiä kaikelta hävisi pohja. Puolitoista vuorokautta myöhemmin vauva piti ottaa ennenaikaisesti maailmaan.

-Vietin elämäni pelottavimmat päivät ja viikot sairaalassa, enkä vieläkään oikein käsitä, mitä kaikkea tapahtui. Tärkeintä on, että meitä on nyt 4 ja ollaan kaikki elossa.

-Mukana oli varmasti paljon onneakin, mutta oon elämäni velkaa ja niin kiitollinen viisaille lääkäreille, suomalaiselle terveydenhuollolle ja jokaiselle mua ja vauvaa hoitaneelle, että me molemmat toivutaan ja voidaan hyvin. Sairaalassa ollessa ehdin myös miettiä tuhat kertaa, miten uskomattoman ammattitaitoisia, empaattisia hoitajia meillä vielä on. Toivottavasti heitä on jatkossakin.

Voit katsoa kyseisen päivityksen alta tai Instagramista.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Tuija Pehkonen (@tuijapehkonen) jakama julkaisu

SUOSITUIMMAT