Tulossa Netflixiin: The Witcherin toinen kausi, Aquaman-tähden uusi sarja, Tomb Raider ja paljon muuta – katso!


Netflixiin tulee elokuussa katseltavaksi valtava määrä uutta sisältöä. Lisäksi joulukuussa julkaistaan The Witcher – Noituri -sarjan odotettu toinen tuotantokausi, josta teaseri yläpuolella.

Tulossa Netflixiin elokuussa

10.8.

Untold – NBA:n joukkotappelu

Surullisenkuuluisassa vuoden 2004 NBA-ottelussa pelaajien ja fanien välille syntyi tappelu. Avainhenkilöt kertovat tapauksesta, sen jälkipyykistä ja pitkästä perinnöstä.

Gabbyn nukketalo

Gabbyn nukketalo (uusi kausi)

Kissoista pitävän Gabbyn ja hänen ystävänsä Pandi Pörrön animaatioseikkailut ovat täynnä suloisia kissoja, erikoisia käsitöitä ja värikkäitä taikoja!

I Need Romance
I Need Romance

Työnarkomaani ja romansseista piittaamaton nainen tapaa jälleen vanhan ihastuksensa, lahjakkaan säveltäjän, joka haluaa palauttaa neidon uskon rakkauteen.

11.8.

The Kissing Booth 3
The Kissing Booth 3

Elle aikoo ottaa kaiken irti viimeisestä kesälomastaan ennen yliopistoon lähtöä, joten hän laatii kaikkien aikojen listan – mutta miten Noahin ja Leen kanssa käy?

12.8.

AlRawabi School for Girls
AlRawabi School for Girls

Arvostetun tyttökoulun kiusatut hylkiöt suunnittelevat riskialtista kostoa piinaajilleen.

Monster Hunter: Legends of the Guild

Nuori metsästäjä Aiden yrittää estää lohikäärmettä tuhoamasta kotikyläänsä maailmassa, jota asuttavat pelottavat hirviöt.

13.8.

Beckett

Amerikkalaisturisti päätyy Kreikassa pakomatkalle traagisen onnettomuuden syöstyä hänet keskelle poliittista juonittelua ja salamurhaajan tähtäintä.

Brand New Cherry Flavor

Ohjaaja lähtee tekemään elokuvaa Hollywoodiin 90-luvun alkupuolella, mutta vajoaa seksin, magian, kostonhimon ja kissanpentujen täyttämään harhaiseen kaninkoloon.

Fast & Furious: Autoagentit

Fast & Furious: Autoagentit Meksiko (uusi kausi)

Hallituksen virasto värvää teinikuski Tony Toretton ja tämän jännitystä kaipaavat kaverit soluttautumaan vakoojiksi laittomaan katukisarinkiin.

Sillä tiellään

Kaksi läheistään kymmenen vuotta sitten menettänyt mies joutuu keskelle uutta hämmentävää mysteeriä, kun hänen tyttöystävänsä katoaa. Perustuu Harlan Cobenin kirjaan.

14.8.

Only Mine

Kun hurmaava poliisi muuttuu seurustelun jälkeen pakkomielteiseksi vainoajaksi, pikkukaupungin tytön on pelastettava henkensä.

15.8.

Kæledyrenes Hemmelige Liv
Lemmikkien salainen elämä

Ulkomaailmaan päätyneet lemmikkikoirat puhaltavat yhteen hiileen kinoistaan huolimatta, kun vastassa on vihainen eläinjoukko, joka aikoo hyökätä ihmisten kimppuun.

Love (ft. Marriage and Divorce)

Love ft. Marriage & Divorce (uusi kausi)

Kolmen radio-ohjelmassa työskentelevän menestyvän naisen elämä kääntyy päälaelleen, kun yllättävät tapahtumat koettelevat heidän onnellisilta vaikuttavia avioliittojaan.

Seis! Tai mamma ampuu

Joe käy läpi rankan eron tyttöystävästään, joka on myös hänen etsiväkollegansa. Pian hän taistelee rikollisuutta vastaan uuden parin – tunkeilevan äitinsä – kanssa. Pääosassa Sylvester Stallone.

The Best of Enemies

Kansalaisoikeusaktivisti ja Ku Klux Klan -johtaja ovat napit vastakkain koulujen rotuerottelun lopettamista koskevassa kokouksessa, ja tuloksena on yllättävä ystävyys.

16.8.

BattleBots
BattleBots

Elämää suurempien robottien luojat mittelevät vaarallisella luodinkestävällä areenalla yksi ainoa päämäärä mielessään: vastustajan masiinan lamauttaminen tai tuhoaminen.

Beverly Hillsin täydelliset naiset (uusi kausi)

Suosittu tosi-tv-sarja siirtyy Beverly Hillsiin. Luvassa on täyttä draamaa, kun varakkaat naiset riitelevät, ryyppäävät ja tälläytyvät.

Kardashianit (uusi kausi)

Realitysarjassa seurataan, miten Kardashianit selviytyvät kasvavan maineen, laajenevien bisnesten ja korkean profiilin ihmissuhteiden pyörteissä – perhe aina etusijalla.

Racket Boys
Racket Boys

Valmentaja-isän uuden työn myötä kaupunkilaispoika päätyy maaseudulle, jossa koulun sekalainen sulkapallosakki kaipaa kipeästi ammattilaisen apua.

18.8.

Dennis Nilsen: Murhaajan muistelmia

Sarjamurhaaja Dennis Nilsen kertoo elämästään ja hirvittävistä rikoksistaan vankisellissään nauhoitettujen hyytävien äänikasettien kautta.

Hovimestari
Hovimestari

Alempaan luokkaan syntynyt ja aristokraattien kasvattama orpo tuskailee kielletyn rakkauden pauloissa, ja kolme kansakuntaa taistelee hänen asuinalueensa hallinnasta.

Ihan eri sarjassa
Ihan eri sarjassa

Hurmaava mutta sosiaalisesti kömpelö nainen, joka kärsii harvinaisesta geenisairaudesta, kyllästyy treffailuun bestikset peesissä ja päättää löytää rakkauden.

Musta saari
Musta saari

Orpo opiskelija on vaarassa upota synkkien salaisuuksien syövereihin tutustuessaan uuteen ja salaperäiseen opettajaan päälle päin rauhallisella saarella.

Vaihtarivuoden salainen päiväkirja
Vaihtarivuoden salainen päiväkirja

Vaihtelua kaipaavat ystävykset lähtevät vaihto-opiskelijoina mullistavalle ulkomaanseikkailulle – mutta pystyvätkö he pysymään poissa pulasta?

19.8.

Eloonjääneet (uusi kausi)

Vuosisata maapallolla käydyn tuhoisan ydinsodan jälkeen 100 avaruusaseman asukasta lähetetään planeetalle tutkimaan sen elinkelpoisuutta.

20.8.

Johtaja

Maineikkaan yliopiston ensimmäinen naispuolinen ja vähemmistöön kuuluva johtaja yrittää vastata onnettoman englannin laitoksen koviin vaatimuksiin ja odotuksiin.

Näin meillä – Elokuva
Näin meillä – Elokuva

Luukas Leivo lähtee vanhempiensa ja kymmenen siskonsa kanssa musiikintäyteiselle matkalle Skotlantiin, jossa hän saa tietää sukunsa olevan siniveristä sorttia.

Sweet Girl

Lääkeyhtiön ahneus vei mieheltä tämän rakkaimman. Nyt hänen tyttärensä on ilman äitiä, eikä oikeus ole päässyt toteutumaan. Ainakaan vielä. Pääosassa Aquaman-elokuvasta ja Game of Thronesista tuttu Jason Momoa.

22.8.

Tomb Raider

Lara Croftin äveriäs isä katoaa salaperäisesti, ja seitsemän vuotta myöhemmin tytär päättää lähteä selvittämään isänsä kohtaloa miehen jättämät vihjeet ohjenuoranaan.

23.8.

The Witcher: Nightmare of the Wolf

Köyhimyksestä noituriksi noussut Vesemir tienaa rahansa ja niittää mainetta hirviöitä surmaten. Kun uusi uhka nostaa päätään, hänen on kohdattava menneisyytensä demonit. Animaatioelokuva.

24.8.

Really Love
Really Love

Nuori lakiopiskelija sekoittaa kuuluisuuden kynnyksellä olevan taidemaalarin pasmat, mutta suuret läpimurrot ja odotukset astuvat romanttisen tulevaisuuden tielle.

The Old Ways
The Old Ways

Toimittaja lähtee synnyinkaupunkiinsa Veracruziin tekemään juttua vanhoista uskomuksista, mutta paikalliset alkavat epäillä, että hänen sisällään asuu demoni.

25.8.

Clickbait

Uutuussarjassa perheenisä Nick Brewer siepataan. Hänen läheisensä alkavat selvittää verkkoon ulottuvan rikoksen tekijää ja tämän motiiveja.

Open Your Eyes
Open Your Eyes

Traagisessa onnettomuudessa muistinsa menettänyt teini yrittää koota elämäänsä muistisairausklinikalla, mutta epätavalliset hoitotoimet herättävät hänen epäilyksensä.

Post Mortem: Kukaan ei kuole Skarnesissa

Nainen palaa kuolleista ja himoitsee verta. Hänen perheensä pyörittämä hautaustoimisto taas kaipaa kipeästi lisää asiakkaita. Hei, entäpä jos…

26.8.

Edens Zero
Edens Zero

Painovoimaa hallitseva yksinäinen poika lähtee seikkailulle avaruusalus Edens Zeron kyydissä tavoitteenaan tavata Äiti, tarunomainen avaruusjumalatar.

27.8.

SAS: Rise of the Black Swan
SAS: Rise of the Black Swan

Erikoisjoukkojen sotilas joutuu tositoimiin matkatessaan tyttöystävänsä kanssa Lontoosta Pariisiin junalla, jonka aseistautuneet ja armottomat palkkasoturit valtaavat.

Sinussa on se jokin
Sinussa on se jokin

An influencer specializing in makeovers bets she can transform an unpopular classmate into prom king in this remake of the teen classic ”She’s All That.”

29.8.

Nevertheless,
Nevertheless,

Rakkauteen kyynisesti suhtautuva taideopiskelija ei voi vastustaa flirttailevan luokkatoverinsa viehätysvoimaa ja päätyy tämän kanssa seksisuhteeseen.

The Ingenuity of the Househusband
The Ingenuity of the Househusband

Kotityöt taitava kovanaama hoitaa erinäiset askareensa erittäin huolellisesti tässä koomisista lyhyttarinoista koostuvassa sarjassa.

31.8.

Cats

Andrew Lloyd Webberin legendaarinen musikaali syntyy uudelleen elokuvasovituksessa, jossa taianomaiset kissat kokoontuvat jokavuotisiin tanssiaisiinsa.

Chicago Fire

Jännittävässä draamasarjassa seurataan pelastajien ja ensihoitajien elämää kotona ja töissä haastavissa olosuhteissa Chicagossa.

Farmarin naimakauppa
Farmarin naimakauppa

Tyttären asteltua avioliiton satamaan varakas mutta yksinäinen leskimies yrittää kompuroiden löytää täydellisen vaimon onnettomasti rakastuneen kotiapulaisensa avulla.

Kuroko's BasketballUUSI KAUSI

Kuroko’s Basketball

Viisi yläkoulun koripallotähteä menevät eri lukioihin. Nyt Tetsuya Kuroko ja Seirin High pelaavat kunniasta.

Marie Kondo: Iloa säkenöivä elämä

Tosi-tv-sarjassa Marie Kondo auttaa työ- ja perhe-elämän välillä tasapainoilevia ihmisiä iloa säkenöivillä siivoustekniikoillaan ja päästää katsojat omaankin elämäänsä.

Tulossa syyskuussa: Kate

Lähde: Flixable

Kuvat: Netflix

SUOSITUIMMAT

Hymy: Marionin erosta 1 kk – miehellä jo kainalossa Miss Isoäiti! Katso kuvat!

Tasan kuukausi sitten iskelmälaulaja Marion Rung, 76, ja Kalle Munck, 54, kertoivat somessa, että he eroavat pitkästä liitostaan. Nyt...

Elina Gustafsson avoimena päätöksestään: ”Nyt vasta olin valmis päästämään irti”

Elina Gustafsson kertoo Instagramissa kärsineensä vuosikausia kivusta. Syynä on ollut Haglundin kantapääksi kutsuttu vaiva. Se tarkoittaa akillesjänteen kiinnityskohdassa tai siitä ulospäin olevaa...

Seiska: Näissä merkeissä Jari-Matti Latvala ja Sara La Fountain viettivät salatreffejä

Seiska kertoo, että Toyotan tallipäällikkö Jari-Matti Latvala, 37, on tapaillut tv-kokki Sara La Fountainia, 41, ja heidän välillään on kipinöinyt jo jonkin...

Toni Nieminen Seiskalle: -Soitin poliisit ex-vaimoni kotiin ja otin lapset mukaani!

Tuore Seiska-lehti kertoo Toni Niemisen heinäkuisesta vierailusta ex-vaimonsa Heidin luona Oulussa. Seiskalle oli sadellut vinkkejä, joiden perusteella paikalle oli tullut poliisi.

No nyt! Tuliko tässä vahvistus Erika Vikmanin uudesta miehestä? MN:”Olen rakastunut”

Erika Vikmanin ja Jyrki 69 -taiteilijanimellä tunnetun Jyrki Linnankiven lämmenneistä väleistä on kuhistu jo jonkin aikaa. Seiska on muun muassa bongannut kaksikon...

Seiska: Tältä näyttää Ilkka Kanervan salarakas – ”Ei yhtään yrittänyt peitellä tai salailla”

Seiska paljasti viime viikolla, että kokoomuksen kansanedustaja Ilkka Kanerva, 72, on lähettänyt vokotteluviestejä ja tapaillut jo vuosikausien ajan keski-ikäistä helsinkiläisnaista. Tapailun tekee...

Satu Silvo joutui auto-onnettomuuteen – avautui tapauksesta

Näyttelijä Satu Silvo, 60, teki eilen Instagram-tililleen postauksen, jossa kertoi joutuneensa auto-onnettomuuteen lauantaina Tampereella. - Tulin lauantaina auton töytäisemäksi...

Ensitreffit-parin liitto ajautui kriisiin – tämä on tilanne nyt

Ensitreffit alttarilla - ohjelmaan viime tuotantokaudella osallistunut Henna on kertonut hyvin avoimesti hänen ja Samin parisuhdeongelmista sosiaalisessa mediassa. Henna on joutunut painimaan...

Seiska: Uutta tietoa Martina Aitolehden ja Stefan Thermanin erikoisesta kuviosta

Hyvinvointivaikuttaja Martina Aitolehti, 40, viihtyy tiiviisti taas eksänsä kohuliikemies Stefan ”Stefu” Thermanin, 35, Hangon tiluksilla. Sen sijaan tilan isäntä Thermania ei...

Ohhoh! Salkkarit-tähden kaljuuntuneeseen päähän ilmestyi tuuhea tukka

Salkkareista tunnettu Emil Hallberg esittelee Instagramissa uutta hiustyyliään. Tale Taalasmaan roolissa hurmannut näyttelijä-tanssija on totuttu näkemään charmantissa lookissa, johon kuuluu kalju päälaki.

Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje