Tunnistatko tätä viisikymppistä kolmikkoa? Poliisi pyytää apua!


Poliisi pyytää kansalaisten apua juhannusaattona tapahtuneen törkeän ryöstön selvittämiseksi.

23. kesäkuuta 56-vuotias mies pahoinpideltiin Helsingin Vuosaaressa ja häneltä vietiin omaisuutta. Tarkka tapahtumapaikka oli Villa Ullaksen grillikatoksen edessä ja tapahtuma-aika noin kello 22.

Uhrin kimppuun hyökkäsi kaksi noin 40-50 -vuotiasta miestä. He olivat vaaleaihoisia ja normaalivartaloisia. Toisella epäillyllä oli päässään keltainen Alepa-kalastajahattu. Toinen mies oli liikenteessä ilman paitaa ja hänellä oli tatuointi rinnassa.

Miesten mukana oli noin 40–50 -vuotias nainen. Hän oli noin 160–165 senttimetriä pitkä ja vartaloltaan tanakka. Naisella oli vaaleat hiukset ja hän oli pukeutunut musta- tai sinivalkoraidalliseen mekkoon.

Poliisin mukaan kolmikko hyökkäsi uudelleen uhrin kimppuun osoitteessa Hiekkajaalanranta 5. Pahoinpitely loppui, kun silminnäkijä huusi soittaneensa poliisille. Epäillyt poistuivat tämän jälkeen Ullaksenpuiston suuntaan.

Poliisi pyytää ilmoittamaan kaikki silminnäkijähavainnot ja vihjeet epäiltyjen henkilöllisyydestä sähköpostitse osoitteeseen [email protected].

SUOSITUIMMAT