Tuore Miss Suomi Essi Unkuri kolaroi avomiehensä auton


Vastavalitun Miss Suomen Essi Unkurin töiden hoitaminen ei lähtenyt kovin onnekkaasti liikenteeseen. Kaunottaren avomies Viljami Harjuniemi julkaisi Instagramin stories-osiossa videon, jossa hän selostaa tilannetta hurtilla huumorilla.

Viljami kertoo, että Essi oli pyytänyt hänen autoaan lainaksi.

– Totta kai rakas, totta kai, totta kai saat autoa lainaksi. Ei mennyt kuin tunti, niin Essi soittaa mulle, että ”hei, että mä tässä kuuntelen, että tästä autosta kuuluu jotain ihme kolinaa”. Mä olin, että ei ju***lauta.

Mutta oli Miss Suomella ollut rakkaalleen muutakin asiaa.

– Sitten vielä toinen juttu. Tuo peili osui vahingossa parkkihallissa sellaiseen tolppaan, Viljami jatkaa nauruun purskahdellen selostustaan.

Essi istuu avomiehensä vieressä autossa, mutta hänet on jo siirretty apukuskin penkille. Kaunotar seuraa miehensä tilitystä häpeän ja hilpeyden vaihtelevissa tunnelmissa.

Essi jakoi Viljamin videon omassa Instagramissaan stories-osiossaan. Hän kertoi kolaroimisen syyksi sen, että hänelle oli tullut niin kiire haastatteluun. Tarina sai vielä huvittavan lisänsä, kun Miss Suomi Alina Voronkovan mies Joonas Hurri ilmestyi kommentoimaan julkaisua.

– Teet saman kaavan mukaan missivuoden aloituksen. Alina kolhi kanssa heti alussa. Ja parkkihallissa kanssa…

SUOSITUIMMAT