Tuure Kilpeläinen ja Manuela Bosco: Kevätvauva! Taustalla kaksi keskenmenoa


Vain elämää -sarjassa parhaillaan nähtävä muusikko Tuure Kilpeläinen, 51, sekä hänen puolisonsa, näyttelijä ja kuvataiteilija Manuela Bosco, 39, saavat vauvan.

Keväällä syntyvä vauva on pariskunnan toinen yhteinen lapsi. Molemmilla on kaksi lasta edellisistä liitoistaan.

Manuela kertoi asiasta Instagramissa.

– Kyllä❤️ Meille on tulossa kevätvauva. Kummallekin neljäs biologinen. Kuudes lapsi perheessämme. Määrä kuulostaa paljolta ja sitä se onkin. Tämä sielu, kuten ei kukaan heistä, ole kuitenkaan millään muotoa itsestäänselvyys. Kuten ei ole lapsen saaminen ylipäätään. Haluaako edes lapsia. Puhumattakaan siitä voiko heitä saada.

Manuela jatkoi, että ilouutisen taustalla on myös synkempiä tapahtumia.

– Haluan avata hieman ajatuksia tämän osalta. Olen saanut tänä vuonna kaksi keskenmenoa. Minulla ei ollut aikaisempaa kokemusta keskenmenoista, eikä tosiasiallista ymmärrystä siitä mitä se voi merkitä äidille, isälle tai perheelle ylipäätään. Kuolema yllätti täysin. Vaikka puhumme lääketieteellisin termein alkion kuolemasta, on se itselleni ollut lapseni kuolema. Asia, joka on vienyt pimeille seuduille jonne ei ole ollut aikaisemmin pääsyä. Nämä menetykset, jotka ovat aina fyysisesti lihaa ja verta, usein täynnä kipua ja synnytystuskia, ovat henkisesti portaaleja jotka johdattavat meidät sinne missä asuvat kaikki muutkin menetykset, pettymykset, häpeä, kipu, turhautuminen, kateus ja syvä suru. Itse näissä koloissa vaeltaneena voin nyt sanoa, että sisälläni käyneet sielut ovat olleet suunnattoman suuria lahjoja. Ne ovat puhdistaneet, siivonneet ja opettaneet minua enemmän kuin harva maanpäällinen kokemus. Niin moni asia on päässyt valoon kiitos tämän varjon. Ja tämän polun uskomattoman kauniina jalokivenä on nyt pieni kasvava ihme.

Manuela halusi kertoa kokemuksistaan auttaakseen muita, jotka ovat mahdollisesti samassa tilanteessa kuin hän oli kuukausia sitten, jotta he voisivat saada voimaa, toivoa ja rohkaisua, ja koska koko aihe on enemmän tai vähemmän tabu.

– Elämä ei todellakaan mene kuten itse aina (niin hanakasti) suunnittelemme. Mutta siunauksia se lähettää koko ajan.

Alla Manuela Boscon Instagram-julkaisu.

Kuvat: Instagram

SUOSITUIMMAT