Työpaikalla tutustuneet naiset saivat tietää olevansa sisaruksia!


Kahden yhdysvaltalaisnaisen uskomaton tarina on kuin suoraan elokuvasta. Monien käänteiden jälkeen työkaverit saivat tietää olevansa biologisia sisaruksia.

Cassandra Madison, 32, ja Julia Tinetti, 31, päätyivät töihin samaan Connecticutin osavaltiossa sijaitsevaan ravintolaan vuonna 2013. Naisia yhdisti moni seikka. Heidät kummatkin oli adoptoitu yhdysvaltalaiseen perheeseen Dominikaanisesta tasavallasta. Molemmat olivat sattuneet myös tatuoimaan synnyinmaansa lipun iholleen.

Naiset ryhtyivät juttelemaan samanlaisten taustojensa vuoksi. He huomasivat muistuttavansa todella paljon toisiaan ja ystävystyivät siksi nopeasti. Kaiken lisäksi Cassandra ja Julia olivat niin samannäköisiä, että asiakkaat ja työkaverit sekoittivat heidät usein keskenään.

Naiset alkoivat epäillä olevansa siskoksia. He hankkivat kummankin adoptiopaperit käsiinsä selvittääkseen asian. Kävi kuitenkin ilmi, että heillä onkin eri äidit. Ystävykset olivat pettyneitä, mutta päättivät unohtaa koko jutun. Cassandra muutti toiseen osavaltioon vuonna 2015 ja naisten yhteydenpito jäi Facebookin varaan.

Cassandra oli aina ollut kiinnostunut biologisista vanhemmistaan. Pari vuotta sitten hän sai adoptioäidiltään joululahjaksi dna-testin sukujuuriensa selvittämiseksi. Tulosten avulla Cassandra tavoitti isänsä ja seitsemän sisarustaan, biologinen äiti puolestaan oli menehtynyt vuonna 2015. Hän sai kuulla isältään, että vanhemmat olivat antaneet toisenkin tyttärensä adoptoitavaksi.

Viime vuonna Cassandra ja Julia ottivat toisiinsa yhteyttä ja palasivat jälleen sisarusasian mahdollisuuteen. Julia oli tutustunut Molly-nimiseen naiseen, joka oli adoptoitu samana päivänä Dominikaanisesta tasavallasta kuin heidätkin. Jokin virallisissa papereissa kuitenkin mätti.

Niiden mukaan Julialla ja Mollylla olisi pitänyt olla sama äiti. Dna-testit olivat kuitenkin osoittaneet heidän olevan vain kaukaista sukua. Niinpä Cassandra ja Julia päättivät vihdoin teettää testin mahdollisen sukulaisuutensa selvittämiseksi.

Tulosten perusteella he toden totta ovat sisaruksia. Naiset olivat olleet oikeassa heti yhteisessä työpaikassa tavattuaan. Adoptiopapereissa oli tapahtunut aikoinaan jonkinlainen sekaannus ja kahden tytön tiedot olivat menneet sekaisin. Totuus voi joskus todella olla tarua ihmeellisempää!

Lähde: CNN.

SUOSITUIMMAT