Umpirakastuneet Kerttu Rissanen, 25, ja Sami Uotila, 50, läheisissä tunnelmissa harvinaisessa yhteiskuvassa


Salkkareista tuttu näyttelijäpariskunta Kerttu Rissanen ja Sami Uotila julkaisivat Instagramissa harvinaisen yhteiskuvan, jossa he nautiskelevat yhdessäolosta rakastavassa tunnelmassa.

Muutaman vuoden ajan seurustellut pariskunta istuu kuvassa onnellisina kotonaan. Takkapuuta kädessään pitävä Uotila antaa suukon silmät kiinni hymyilevän rakkaansa otsalle.

Rissanen kirjoitti kuvan yhteyteen summauksen kuluneesta vuodestaan:

Jumppaa, yogan harjoittelua, TV:n tekemistä, upeita kokemuksia, innostusta ja onnea, kiirettä ja väsymystä, somen tekemistä. Nää mahtui mun vuoteen ja on tosi kiitollinen olo kaikesta mitä päässyt tekee❤️ Välillä oli tosi kiire mutta loppuvuosi meni sit rauhallisemmin ja oppi ainakin ens vuotta varten suunnittelemaan aikataulut ja arjen taas paremmin😅
Tuntuu et elämä on aika hyvällä radalla ja toivon, että ens vuonna pääsisi vielä enemmän toteuttamaan haaveita ja löytämään oman polun⭐️ Kaiken kaikkiaan jäi onnellinen olo kuluneesta vuodesta.
Eli kiitos tästä vuodesta myös kaikki uudet ja vanhat ihanat ihmiset elämässäni❤️ hetken aikaa vielä joulufiilistelyä ja suklaata ja sit kohti uutta vuotta

Minkälainen sun vuosi on ollut?😍
#2021#pohdintaa

Kuvat: Instagram

SUOSITUIMMAT