Uudessa pelissä ostetaan ja myydään todellisen maailman omaisuuksia – myös Helsinki mukana!


Uusi todellisuuden kaksinkertaistava peli mahdollistaa pelaajien ostavan ja myyvän
todellisen maailman omaisuuksia. Landlord Go! -pelin avulla voit muuntua
virtuaaliseksi kiinteistömoguliksi New Yorkissa, Pariisissa tai missä vain, vaikkapa Helsingissä!

Maailmassa on jo yli 3 miljardia mobiililaitetta ja päivittäin jätetään triljoonia
tietojälkiä, kun laitteiden omistajat suorittavat päivittäisiä toimiaan
kulkemalla kaupungin katuja.

Landlord Go! on Realityn uusi peli, joka järjestää käyttöä näille digitaalisille ”jalanjäljille” erilaisella tavalla, mahdollistaen pelaajien ostavan, myyvän ja keräävän vuokria mm. maailman kuuluisimmista kiinteistöistä ja maamerkeistä.

Pelillä on maailmanlaajuisesti yli miljoona pelaajaa ja kyseessä on ensimmäinen todellisen maailman lisätyn todellisuuden peli (AR), joka käyttää oikeita rakennuksia, todellisia henkilöitä ja todellisia hintoja, muuntaen kaupunkisi strategiapeliksi.

Tällä hetkellä 6 127 pelaajaa tekee Helsingissä kauppoja 31 561 kiinteistön virtuaalisesta omistuksesta, joten kilpailusta ja toiminnasta ei ole puutetta paikallisestikaan.

Kun kävelet lähiympäristöösi päivittäin, nähden tuttuja maisemia ja rakennuksia, voit nyt tarkastella niitä aivan uudella tavalla omistamalla virtuaalisen osan yhteisöstäsi.

Aloititpa sitten pienestä tai haluat omistaa Eiffel-tornin Pariisissa tai Empire State Buildingin New Yorkissa, Landlord Go! -pelissä se kaikki on mahdollista.

Pelissä on tiedot jopa yli puolesta miljardista maailman omaisuuskohteesta. Pelaajat voivat aloittaa pienestä, ostamalla vaikkapa paikallisia kulmakauppoja, ja luoda sitten merkittävän kiinteistöimperiumin harkituilla sijoituksilla.

Aina kun toiset pelaajat vierailevat kiinteistössäsi todellisessa elämässä, he maksavat sinulle pelissä vuokraa. Jokaisella kiinteistöllä on päivittäinen suorituksensa, pohjautuen todellisiin digitaalisiin jalanjälkiin. Mitä enemmän vierailijoita kiinteistösi vastaanottaa, sitä suuremmaksi sen arvo nousee.

Pelissä maailma on jaettu NASA:n avustuksella 10 miljardiin ainutlaatuiseen tonttiin.

Pelin voi ladata ilmaiseksi täältä: Google Play, App Store.

SUOSITUIMMAT