Uusi keino kuljetuksille – paketti perille 2 tunnissa, minne tahansa Suomessa korkeintaan 12 tunnissa


Uusi pikakuljetuspalvelu MyXline on nimensä veroinen, sillä sen kautta paketti saapuu perille lähialueille 2 tunnissa, lähikaupunkeihin 4 tunnissa ja koko maahan 12 tunnin sisällä. Uusi palvelumalli perustuu joukkoistamiseen ja uudistaa koko kuljetusalaa.

Mikkeliläinen Velox Logistiikka tuottaa asiakkailleen kattavia logistiikkapalveluita ja haluaa tarjota heille kaikkia mahdollisia kuljetusvaihtoehtoja, joten MyXline oli yhtiölle luonteva valinta.

– MyXlinen vahvuuksia ovat ekologisuus, edullisuus, toimitusvarmuus ja koko maan kattava palvelu. Suuri etu on myös reaaliaikainen seurattavuus ja kuljetus ilman välikäsiä. Yksittäisille asiakkaille palvelu on todella helppo käyttää, sillä kuljetuksen voi ostaa suoraan esimerkiksi luottokortilla. Asiakas saa kuskin kiinni koko kuljetuksen ajan. Kuljetuspalvelulle annetaan kasvot ja palvelun käyttöön perusteellinen koulutus, mikä on tänä päivänä harvinaista, iloitsee Veloxin tuotekehityksestä vastaava Eeva Ylimartimo.

MyXlinen palvelu perustuu joukkoistamiseen: jokainen tiellä tai rautatiellä liikkuva henkilö tai ajoneuvo on potentiaalinen kuljetusliike. Asiakkaat ja kuljettajat löytävät toisensa mobiilisovelluksen avulla, ja laaja kuljetusverkosto takaa nopeat kuljetukset. Lähetykset viedään perille muiden työ- ja yksityismatkojen yhteydessä, mikä vähentää kuljetusten ympäristövaikutuksia.

– Joukkoistukseen perustuva palvelumalli tarjoaa nopeutta lähelle ja kauaksi kuljetusalan pienimmällä mahdollisella hiilijalanjäljellä, Ylimartimo sanoo.

– MyXlinen palvelumalli on uusi ja virkistävä vaihtoehto isoille toimijoille ja ainut koko maan kattava pikarahtipalvelu. Tämä on entistä edullisempaa ja nopeampaa, ja tulee mullistamaan kuljettamisen. Aikaisemmin normina oli toimitus yön yli, mutta nyt Velox voi tarjota toimitukset yhdeltä varastolta koko Suomeen saman päivän aikana.

MyXlinen kannalta sopimus on tärkeä osoitus luottamuksesta yhtiön palvelumalliin.

– Yhteistyö kertoo siitä, että kuljetuspalveluihin kaivataan uusia toimintatapoja ja palvelullemme on markkinoilla aitoa tarvetta, sanoo MyXlinen toimitusjohtaja Sami Kivistö.

– Alustatalouteen perustuvat palvelut tulevat varmasti yleistymään tulevaisuudessa sekä tarjoamaan entistä useammalle ansaintamahdollisuuksia, Kivistö toteaa.

Kuvituskuva: Pixabay

SUOSITUIMMAT