Vain taivas on rajana – esittelyssä Suomen upeimmat hotellit, joissa on kattoterassi


Viikonlopun mittainen irtiotto kannattaa sisällyttää tämän kesäloman suunnitelmiin. Erinomainen vaihtoehto onkin varata yöpyminen hotellista, jonka huoneista avautuvat kauniit näköalat kaupungin kattojen yllä ja jonka kattoterassilla voi huoletta nauttia kesäisestä tunnelmasta – turvavälit huomioiden tietenkin.

Scandic Simonkenttä, Helsinki

Scandic Simonkenttä on Helsingin parhaalla paikalla sijaitseva moderni keskustahotelli. Sen kahdeksasta kerroksesta avautuvat upeat näkymät Helsingin ylle.

Kattoterassi on on avoinna hotellivieraille sekä muille asiakkaille läpi vuoden. Terassin baari on täydellinen kohtaamispaikka ystävien illanviettoon tai rentoon viikonloppuoleiluun.

Yö Scandic Simonkentässä alkaen 98 € per huone.

Solo Sokos Hotel Torni Tampere

Solo Sokos Hotel Torni Tampere sijaitsee Tampereen sydämessä. Hotellista avautuvat upeat maisemat koko kaupunkiin.

Hotelli kohoaa 88 metrin korkeuteen, ja se onkin yksi Suomen korkeimmista rakennuksista – tämän ansiosta sen 305:sta hotellihuoneesta on erinomaiset näkymät.

Vieraat voivat myös nauttia henkeäsalpaavista maisemista ylimmän kerroksen ravintolassa, joka on korkeimmalla sijaitseva ravintola koko Suomessa.  

Yö Solo Sokos Hotel Torni Tampereessa alkaen 141 € per huone.

Hotels.comin majoittumisen asiantuntijat jakavat alla parhaat vinkkinsä viikonloppumatkoihin Suomen kiinnostavimmissa kattoterassein varustetuissa hotelleissa.

Clarion Hotel Helsinki

Clarion Hotel Helsinki on osa modernia ja keskeistä Jätkäsaaren kaupunginosaa. Sen kaksi lasitettua hotellitornia kohoavat 78 metrin korkeuteen ja tarjoavat upeat näköalat Helsingin yllä.

Hotellissa on 425 huonetta ja hotellivieraat voivat viettää aikaa kattoterassin antimista nauttien tai pulahtaa uimaan lämmitettyyn kattouima-altaaseen.

Yö Clarion Hotel Helsingissä alkaen 119 € per huone.

Lähde ja kuvat: Hotels.com

SUOSITUIMMAT