Vappu Pimiä julkaisi yllättävän kuvan ja täräytti kannanoton: ”Olen vähän surullisena lukenut ihmisten kommentteja”


Suosikkijuontaja Vappu Pimiä, 42, julkaisi Instagramissa kaksi kuvaa, joilla hän juhlisti 20 vuotta kestänyttä taivaltaan televisiossa.

Ensimmäisessä kuvassa 22-vuotias Pimiä hymyilee riehakkaasti Chat-juontajan kopissa. Toisessa kuvassa näkee millaiselta Pimiä näyttää nyt Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman juontajana.

Kuvaparin yhteydessä Pimiä julkaisi pitkän kirjoituksen urastaan viihdealalla.

– Tänään tulee kuluneeksi päivälleen 20 vuotta siitä, kun tein elämäni ensimmäisen TV-lähetykseni! Se tapahtui Maikkarin kahvilan vieressä sijaitsevassa pienessä kopissa ja ohjelma oli tietysti Maikkarin yöchat. Voisin muistella hienoja hetkiä urani varrelta ja kaikkia tekemiäni ohjelmia. Siihen ei taida kuitenkaan postauksen merkkimäärä riittää. Haluan kuitenkin kiittää jokaista, jonka kanssa olen saanut työskennellä näiden vuosien aikana! Olen saanut tutustua hienoihin, lahjakkaisiin ammattilaisiin, joista suuresta osasta on tullut kavereita ja monesta myös hyvä ystävä.

Pimiä viittaa samalla myös todennäköisesti ainakin Iltalehden politiikan toimittajan Tommi Parkkosen kohua aiheuttaneeseen kolumniin, jossa verrataan kansanedustajien palkan ja työn arvostusta somevaikuttajiin kuten Sara Sieppiin.

– Viime aikoina olen vähän surullisena lukenut ihmisten kommentteja liittyen viihdealaan ja sen tekijöihin. Huudellaan oikeista töistä, ikään kuin viihdebisneksessä työskenteleminen ei olisi oikeaa työtä. Tällaisille huutajille sanoisin, että tulkaa kokeilemaan! Kun vetää 16 tuntisia kuvauspäiviä ilman taukoja tai suoraa lähetystä ilman kortteja tai prompteria yli miljoonalle suomalaiselle, niin kyllä sekin taitoa ja kilsoja alalla vaatii!

Pimiä antaa tunnustusta tv-alan kaikille työntekijöille.

– Minä olen aina kokenut, että jokainen työ on tärkeä, oli se työ mitä tahansa. Koen, että tuotannoissa, joissa olen saanut olla mukana, jokaisen työpanos on yhtä arvokas, olit sitten esiintyjä, kuvaaja, äänittäjä, tuotantoassari tai mikä tahansa pala tuotantoa. Olen pyrkinyt kohtelemaan jokaista yhtä arvokkaana, sillä yhdessä tekemällä ja jokaisen panosta arvostamalla saadaan paras lopputulos aikaiseksi!
Viimeiseksi haluan kiittää vielä ”emoalusta” eli Maikkaria @mtv3suomi, jonka uskollinen muuli (näin kutsun itse itseäni😂) olen ollut koko urani ajan. On ollut helppo olla kanavauskollinen, kun työnantaja on aina tarjonnut toinen toistaan hienompia mahdollisuuksia. Olen suunnattoman kiitollinen näistä kahdestakymmenestä vuodesta, jotka olen saanut alalla työskennellä ja toivon, että saan ainakin jossain muodossa jatkaa vielä seuraavat 20 vuotta!

Pimiä kertoi päättäneensä juhlistaa merkkipaalua yrittäjänä eli ”itsensä pomona” myöntämällä itselleen ensimmäistä kertaa kuukauden sapatin, joka alkoi toissapäivänä.

Alla Vappu Pimiän julkaisema kuva uransa alkuaikojen chat-studiosta sekä promokuva TTK:n viimeisimmältä kaudelta.

Kuvat: Instagram

SUOSITUIMMAT