Vappu Pimiä julkaisi yllättävän kuvan ja täräytti kannanoton: ”Olen vähän surullisena lukenut ihmisten kommentteja”

Suosikkijuontaja Vappu Pimiä, 42, julkaisi Instagramissa kaksi kuvaa, joilla hän juhlisti 20 vuotta kestänyttä taivaltaan televisiossa.

Ensimmäisessä kuvassa 22-vuotias Pimiä hymyilee riehakkaasti Chat-juontajan kopissa. Toisessa kuvassa näkee millaiselta Pimiä näyttää nyt Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman juontajana.

Kuvaparin yhteydessä Pimiä julkaisi pitkän kirjoituksen urastaan viihdealalla.

– Tänään tulee kuluneeksi päivälleen 20 vuotta siitä, kun tein elämäni ensimmäisen TV-lähetykseni! Se tapahtui Maikkarin kahvilan vieressä sijaitsevassa pienessä kopissa ja ohjelma oli tietysti Maikkarin yöchat. Voisin muistella hienoja hetkiä urani varrelta ja kaikkia tekemiäni ohjelmia. Siihen ei taida kuitenkaan postauksen merkkimäärä riittää. Haluan kuitenkin kiittää jokaista, jonka kanssa olen saanut työskennellä näiden vuosien aikana! Olen saanut tutustua hienoihin, lahjakkaisiin ammattilaisiin, joista suuresta osasta on tullut kavereita ja monesta myös hyvä ystävä.

Pimiä viittaa samalla myös todennäköisesti ainakin Iltalehden politiikan toimittajan Tommi Parkkosen kohua aiheuttaneeseen kolumniin, jossa verrataan kansanedustajien palkan ja työn arvostusta somevaikuttajiin kuten Sara Sieppiin.

– Viime aikoina olen vähän surullisena lukenut ihmisten kommentteja liittyen viihdealaan ja sen tekijöihin. Huudellaan oikeista töistä, ikään kuin viihdebisneksessä työskenteleminen ei olisi oikeaa työtä. Tällaisille huutajille sanoisin, että tulkaa kokeilemaan! Kun vetää 16 tuntisia kuvauspäiviä ilman taukoja tai suoraa lähetystä ilman kortteja tai prompteria yli miljoonalle suomalaiselle, niin kyllä sekin taitoa ja kilsoja alalla vaatii!

Pimiä antaa tunnustusta tv-alan kaikille työntekijöille.

– Minä olen aina kokenut, että jokainen työ on tärkeä, oli se työ mitä tahansa. Koen, että tuotannoissa, joissa olen saanut olla mukana, jokaisen työpanos on yhtä arvokas, olit sitten esiintyjä, kuvaaja, äänittäjä, tuotantoassari tai mikä tahansa pala tuotantoa. Olen pyrkinyt kohtelemaan jokaista yhtä arvokkaana, sillä yhdessä tekemällä ja jokaisen panosta arvostamalla saadaan paras lopputulos aikaiseksi!
Viimeiseksi haluan kiittää vielä ”emoalusta” eli Maikkaria @mtv3suomi, jonka uskollinen muuli (näin kutsun itse itseäni😂) olen ollut koko urani ajan. On ollut helppo olla kanavauskollinen, kun työnantaja on aina tarjonnut toinen toistaan hienompia mahdollisuuksia. Olen suunnattoman kiitollinen näistä kahdestakymmenestä vuodesta, jotka olen saanut alalla työskennellä ja toivon, että saan ainakin jossain muodossa jatkaa vielä seuraavat 20 vuotta!

Pimiä kertoi päättäneensä juhlistaa merkkipaalua yrittäjänä eli ”itsensä pomona” myöntämällä itselleen ensimmäistä kertaa kuukauden sapatin, joka alkoi toissapäivänä.

Alla Vappu Pimiän julkaisema kuva uransa alkuaikojen chat-studiosta sekä promokuva TTK:n viimeisimmältä kaudelta.

Kuvat: Instagram

SUOSITUIMMAT

Onko tässä Erika Vikmanin uusi tyttöystävä? Katso kuva Seiskasta – kuvalinkki

Seiska kertoo saaneensa taiteilijapiireistä lukuisia vinkkejä siitä, että Erika Vikman viihtyisi läheisissä tunnelmissa toisen näyttävän kaunottaren kanssa. Kyseessä on julkkistaiteilija, jota kuvaillaan...

Maria Lund meni naimisiin! Katso upeat hääkuvat Seiskasta – kuvalinkki

Laulaja ja näyttelijä Maria Lund, 38, meni tänään naimisiin Jussi-rakkaansa kanssa. Pari vihittiin nykyisessä kotikaupungissaan Porvoon keskiaikaisessa tuomiokirkossa. Seiska...

Danny täytti 79v – 20v Helmi-ystävätär julkaisi paljon kertovan onnittelun

Danny vietti launtaina 79-vuotissyntymäpäiviään. Illalla laulajaveteraanin ystävätär Helmi Loukasmäki, 20, innostui onnittelemaan miestä julkisesti Instagramissa, vaikka on sen varmasti henkilökohtaisestikin tehnyt.

Ovatko Martina Aitolehti ja Hannu Pikkarainen sittenkin yhdessä? Kuvamateriaali synttäreiltä hämmentää faneja

Seiska uutisoi viime viikolla Martina Aitolehden ja Hannu Pikkaraisen eronneen. Syynä oli lehden mukaan se, että miehen puskista tullut raiskaussyyte oli Martinalle...

Seiska: Martina Aitolehden sekavassa erokuviossa yllättävä käänne

Seiska uutisoi viime viikolla, että pari viikkoa sitten takareisileikkauksessa ollut Martina Aitolehti, 39, on eronnut Hannu Pikkaraisesta, 37, miehen raiskaussyytteiden takia.

Ohhoh! Miss Suomi Essi Unkuri on takavuosien missin kaksoisolento – katso kuva!

Miss Suomi -finalesteille tehtiin tänä vuonna muuttumisleikki, jossa heidät stailattiin takavuosien legendaaristen missien innoittamana. Vaikka yhdennäköisyyttä on varta vasten haettu, on Miss...

IS: Kivilahtien perintöriidassa yllätyskäänne – Kaarina tyttärineen jäi maksunaisiksi

Iltasanomat uutisoi, että riita kaksi vuotta sitten menehtyneen liikemies Kari Kivilahden perinnöstä on viimein ohi. Oikeustaistelun syynä oli muun muassa se, että...