Vappu Pimiän halloween-kuva yllätti – ”Tulisin hulluksi, jos…”


Suosikkijuontaja Vappu Pimiä teki 31.10. ihastuttavan julkaisun Instagramissa.

Pelottavan halloween-teeman sijaan kaunotar julkaisi tyyliinsä sopivammin iloisen pyhäinpäiväkuvan ruokaravintolasta sekä uskoa valavan kuvatekstin.

Vapun perhe jäi Savoon mökille, mutta hän itse palasi kotiin lauantaina seuraavan illan Tanssii Tähtien Kanssa -lähetystä varten.

– Hetken pyörittyäni tyhjässä kodissa päätin viettää aikaa maailman parhaan tyypin eli itseni kanssa! Tulin syömään ja ottamaan lasin viiniä naapuriravintolaan, Vappu kertoi kuvatekstissä.

Kun hän istui ravintolassa ja katseli ikkunasta ohi käveleviä ihmisiä, seurueita ja halloween-hahmoja, hänelle tuli mieleen alla olevia asioita:

– Onpa ihana olla hetki ihan itsekseen ja katsella vaan ihmisiä.

– Mökin osto on elämän paras materiaalinen hankinta, tulisin hulluksi, jos joutuisin joka viikonloppu olemaan Stadissa, vaikka nyt nautinkin tästä harvinaisesta hetkestä.

Vapun biletysinto on vuosien myötä laantunut.

– 10 vuotta sitten olin vähintään joka toinen viikonloppu jossain hippaloimassa, se oli hauskaa aikaa, mut Luoja jos pitäisi vielä hillua, Luojalle kiitos ei tarvi! 😂

– Ihmisten pitäisi olla itselleen enemmän armollisia, tämä koskee myös itseäni.

Vappu jakaa kirjoituksessa myös 84-vuotiaan kummitätinsä elämänviisautta.

– Kävin tällä viikolla tapaamassa kasvotusten pitkästä aikaa minulle erittäin läheistä kummitätiäni, 84-vuotiasta Hilkkaa. Hän kertoi, kuinka 50 vuotta sitten jouduttuaan suureen leikkaukseen, josta toipuminen kesti kauan, hän päätti, että jokainen päivä siitä eteenpäin olisi hänen elämänsä paras päivä ja sen mukaan hän on yrittänyt elää. Viisautta, sanon minä.

Vappu antaa myös oman vinkin asiasta, josta hän sai muistutuksen kohdatessaan kummitätinsä.

– Harvoin ihmiset elämän ehtoopuolella katuvat mitään tehtyjä juttuja, vaan niitä tekemättä jätettyjä. Joten tehkää hyvät ihmiset niitä asioita, joista unelmoitte tai haluatte tehdä, älkää odottako!

– Ja sit se kaikista tärkein: olen tosi kiitollinen mun elämästä.

Alla Vappu Pimiän pyhäinpäivän illan päivitys kokonaisuudessaan.

Kuvat: Instagram

SUOSITUIMMAT