Varoitus: Hengenvaarallisia lihapullia jälleen liikkeellä!


Poliisi varoittaa kansalaisia hengenvaarallisista lihapullista. Niitä on jätetty rappukäytävään ainakin Kuopiossa osoitteessa Kelkkailijantie 4.

Viimeisin löytö tehtiin sunnuntaiaamuna 9. kesäkuuta. Lihapulliin oli laitettu nuppineuloja. Vastaavia tapauksia on tullut ilmi samassa taloyhtiössä vuoden sisällä lukuisia kertoja. Poliisin mukaan tekijän ilmeisenä tarkoituksena on ollut aiheuttaa koirille kipua ja kärsimystä.

Lisäksi asuntojen postiluukuista on pudotettu muun muassa suklaata ja ksylitolipastilleja. Ne ovat jo pieninä määrinä vaarallisia koirille. Lisäksi poliisi muistuttaa, että neuloilla varustetut lihapullat vaarantavat myös pienten lasten hengen ja terveyden.

Kansalaisten varoittamisen lisäksi poliisi pyytää vihjeitä tapahtuneeseen liittyen. Taloyhtiön edustajan mukaan tekijällä on oltava avain kyseiseen rappuun, koska ulko-ovet ovat aina lukossa.

Kaikki tiedot pyydetään ilmoittamaan numeroon 0295 415 232 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Reaaliaikaiset havainnot tekijästä kannattaa kuitenkin soittaa hätänumeroon 112.

SUOSITUIMMAT