Vesa Keskinen osti uuden kiinteistön – Tuurin kyläkauppa laajentaa jälleen


Tuurin kyläkauppaa pyörittävä Veljekset Keskinen Oy on ostanut viime perjantaina Tuurinportin kiinteistön. Kauppaan kuuluu 3 000 neliön rakennus ja 15 000 neliön tontti. Kiinteistö sijaitsee Alavudelta päin tultaessa Tuurin ensimmäisen liikenneympyrän kohdalla valtatien varressa. Kyläkaupan pihamyymälä siirretään uudelle tontille.

– Minulla on luja usko kyläkaupan tulevaisuuteen. Päätin tehdä rohkean investoinnin ja ostaa Tuurinportin. Viime vuoden pihamyymälän ennätyskesä osaltaan vahvisti päätöstäni. Tavoitteena on tehdä Tuurinportista Suomen suurin ja paras pihamyymälä, Vesa Keskinen perustelee uutta investointiaan.

Kyläkaupan pihamyymälän valikoimiin on kuulunut kasvien ja puutarhakalusteiden lisäksi muun muassa lasten keinuja ja liukumäkiä. Valikoimaa on tarkoitus laajentaa asiakkaiden toiveiden pohjalta. Lisäksi tavarapuodista siirretään esimerkiksi grillit uuteen paikkaan järkevän kokonaisuuden muodostamiseksi.

– Aivan aluksi Tuurinportin rakennuksen kaveriksi alueelle siirrämme nykyisen pihamyymälän kasvihuoneen ja jättiteltan sen takaa. Niiden siirto sinänsä on jo melkoinen urakka. Lisäksi edessä on muun muassa mittavan taimitarhan ja sen kastelujärjestelmän rakentaminen, Keskinen kertoo.

SUOSITUIMMAT