Vesa Keskinen testasi ensimmäisenä ainutlaatuisen kotimaisen majoituspaikan – upeat kuvat!


Suomen suurinta kyläkauppaa pyörittävä Vesa Keskinen, 53, sai ensimmäisenä kunnian käydä 29.7. perheineen testaamassa Ähtäri Zoon uuden ja ainutlaatuisen upean majoituspaikan.

Kyseessä on juuri avattu Villa Ursus, jossa voi yöpyä eläinpuistossa karhuja katsellen! Keskisten vierailu kuvattiin Tuurin kyläkauppias ja kesäapulaiset -ohjelman uutta kautta varten, joten siitä ei ole vielä tarjolla materiaalia, mutta majoituspaikasta sitäkin enemmän.

– Asiakkaamme ovat usein tiedustelleet mahdollisuutta yöpyä Eläinpuistossa. Se on ollut turvallisuussyistä hieman haastavaa järjestää, mutta löysimme ratkaisun. Elokuun alussa myyntiin avattavassa uudessa majoituskohteessamme voi turvallisesti yöpyä Eläinpuistossa, karhujen puuhia seuraten. Majoitus on sijoitettu niin, että karhulaan on erinomainen näkymä, mutta elämys koetaan turvallisesti ja mukavasti sisätiloissa. Tervetuloa Villa Ursukseen!, toivottaa Ähtäri Zoon toimitusjohtaja Arja Väliaho.

Korkealla puiden siimeksessä

Villa Ursuksen päärakennusmateriaali on puu, lämpöeristeenä polyuretaani, ulkoverhoilu luontoon maastoutuvaa tuppeen sahattua lautaa. Sisäpuolella on koivuvaneripanelit ja mm. valaistuksessa on upeita yksityiskohtia kuten revontulet. Ilmanvaihto on painovoimainen ja lämmitysmuotona ilmalämpöpumppu, eli energian säästö on huomioitu. Rakennus on sijoitettu korkealle puiden tasoon.

Suunnittelijana ja toteuttajana on toiminut Häkkinen & Sons Invest Oy Seinäjoelta. Valaistus- ja sähkösuunnittelusta sekä sisustuksesta on vastannut KVS Oy Seinäjoelta. Alusrakenteena on käytetty Eläinpuiston oman metsän puumateriaaleja, toteutus Viinikan Kone Oy, Ähtäri.

Rakennuksen kokonaispinta-ala on 15 m². Sisätilassa on iso päätyikkuna, josta erinomainen näkymä karhutarhaan, laadukas vuode tasokkaine vuodevaatteineen kahdelle. 

Saniteettitiloissa on Netrauta.fi:n toimittama kuivakäymälä. Vettä on säiliössä käytettävissä kasvojen ja käsien pesuun, majoituspakettiin kuuluu ilta- ja aamukylpylä, sekä aamiainen Hotelli Mesikämmenessä. Myös pääsyliput Eläinpuistoon ovat osa elämyspakettia. Hotelli Mesikämmen huolehtii avainpalvelusta ja isompien matkatavaroiden säilytyksestä. Lisätiedot ja varaukset voi tehdä sähköpostitse osoitteesta [email protected]

Paikka, joka tarjoaa ainutlaatuisia elämyksiä ja rentoutumista

Yö karhulan kupeessa voi olla vanhemman ja lapsen yhteinen seikkailu, laatuaikaa pariskunnille, merkkipäivä, hääyö, hauska lahjaidea tai vaikkapa ihana elämys itselle. Suuresta ikkunasta avautuva näkymä karhulaan antaa mahdollisuuden syvällisempäänkin luonnon tutkimiseen.  Karhu on lajina hämäräaktiivinen, eli todennäköisesti ne ovat aktiivisia myös ilta- ja jopa yöaikaan. Karhut saavat Eläinpuistossa valita itse nukkuvatko yönsä ulkosalla vaiko sisätiloissaan. 

Majoitustarjontaa laajennetaan myös jatkossa

– Villa Ursus on pilotti, josta kertyvien kokemusten myötä tulemme laajentamaan majoitustarjontaamme tähän vastaavaan suuntaan. Asiakkaat ovat yhä enemmän kiinnostuneita luonnon monimuotoisuudesta niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Haluamme vastata tähän suuntaamalla palveluitamme oikein, toteaa Arja Väliaho.

Alla kuvia tästä ainutlaatuisen upeasta yöpymispaikasta.

nuku-karhuja-katsellen, sleep-with-bears-ähtäri-zoo-majoitus
nuku-karhuja-katsellen, sleep-with-bears-ähtäri-zoo-majoitus
nuku-karhuja-katsellen, sleep-with-bears-ähtäri-zoo-majoitus
nuku-karhuja-katsellen, sleep-with-bears-ähtäri-zoo-majoitus
nuku-karhuja-katsellen, sleep-with-bears-ähtäri-zoo-majoitus
nuku-karhuja-katsellen, sleep-with-bears-ähtäri-zoo-majoitus

Kuvat: Ähtäri Zoo / Art4You Photography

SUOSITUIMMAT